понеделник, 21 февруари 2011 г.

Делл КСПС 14 прекинута, ће бити замењен са нешто тањи и лакши

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/dell-xps-14-discontinued-will-be-replaced-with-something-thinne/:

Наравно, било је само око четири месеца пре да је Делл објавио свој КСПС 14 , али, нажалост, оне који желе да се отме Цоре и5, НВИДИА ГеФорце 400М-поуеред лаптоп данас ће имати моћну тешко време. Неки желе очију типстера приметио да Делл 14-инчни мејнстрим систем је распродато, и брзо позива на један од наших пријатеља у Делл је потврдио да је најмања верзија серије заправо неће правити повратак. Међутим, то није зато што систем није добро продавати - Делл тврди да је то заправо продаје премашили очекивања. С обзиром да је веома агресивно цени бушење то нас заиста не изненађује, али зашто не врати? То је место где ствари добити занимљив, а ми ћемо вам дати Делл тачан цитат на овој ...
"Са прелазак на Санди Бридге технологији, ми смо одлучили да поново фокусирати своје напоре на Увођење овог повратне информације у будуће танак и лаган производа лансирање касније ове године, Стаи тунед!".
Да, изгледа као што су Делл се спрема да донесе неке квалитете Адамо назад у КСПС бренд, који је у ствари оно што је речено прошле године када је компанија убила Адамо бренда заједно. Ми остајемо подешен реду!

[Хвала свима који су послали ово у]

Делл КСПС 14 прекинута, ће бити замењен са нешто тањи и лакши првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 23:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар