понеделник, 21 февруари 2011 г.

Укључен: Нокиа понуђених могућности

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/switched-on-nokias-windows-of-opportunity/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.

Можда је родила понавља за Схоцк Валуе да тоне у, али Нокиа извршни директор Стивен Елоп пропустили отиске прилику да брани избору његове компаније Виндовс телефона, као његов будући смарт телефона фондације. Нокиа, рекао је он, што је супротно "велики улог" на Мицрософт и обрнуто. Међутим, Виндовс телефона је само једна нога стратегије Нокиа креће напред. Његов "Нект милијарди" Иницијатива је везан за слушалице у којима Сони и Мицрософт интереса не испуњавају. И Нокиа Трећи задатак, стварање или планирање за следећу прекида, компанија ће наставити да се тетхеред МееГо оперативни систем.

Заиста, Валл Стреет Јоурнал-с -иза сцене погледајте како Мицрософт Нокиа савез дошао да буде, показала је колико је дошао да не буде уопште. Нокиа озбиљно размотрити као андроид оперативни систем избора за смарт телефоне, већ само убедио другачије велике провере и изузетну флексибилност да направи измене у Виндовс 7 оперативни систем телефона. Јер, за све пажње око избора Нокиа Виндовс телефона, на крају не гарантује успех нити Нокиа Доомс да неуспех у САД тржишту смарт телефона. Ево шта ће:

Наставити читање укључен Нокиа Виндовс могућности

Укључен Нокиа Виндовс прилика првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 19:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар