понеделник, 21 февруари 2011 г.

Човек ће покренути маратон у Токију вртоглави низ справе, невероватно недостатак стида (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/man-will-run-tokyo-marathon-with-dizzying-array-of-gadgetry-ama/:
Човек ће покренути маратон у Токију вртоглави низ справе, невероватно недостатак стида
Постоје неке активности које једноставно ћете моћи никада да се својим пријатељима да пођем за, и за већину друштвених група кохорте ради сигурно 26 миља спада у "можете забавити са тим" категорију. Неки покушавају да почастити са својим пријатељима приче о спаљивање плућа и ватрене четворки, али је Џозеф Укротите има друго решење. Он је створио Ириг, радознала чудна садржи четири иПхоне , андроид уређај непознатог порекла, иПад , три бежичних рутера, временске станице, Хеарт Рате Монитор, и глупо лажним сателитске антене се по глави. Уз све то он планира на ливестреаминг његова цела раса користећи Скипе , ФацеТиме , Рункеепер и прилагођене андроид апликација ће послати атмосферских услова - у складу са Џозеф раде "све ово време изгледа невероватно кул." Ми не можемо тврдити са тим, али не и да помогну брине цхафинг који ће индуковати чудна. Видите и сами у видео испод.

Наставити читање Човек ће покренути маратон у Токију вртоглави низ справе, невероватно недостатак стида (видео)

Човек ће покренути маратон у Токију вртоглави низ справе, невероватно недостатак стида (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 10:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Маратон пројекта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар