понеделник, 21 февруари 2011 г.

Аппле патента отвара врата слободној форми акустичног команде гест

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/apple-patent-application-opens-the-door-to-free-form-acoustic-ge/:
Аппле патента може отворити врата за слободне форме акустични команде гест
Још једна јабука патента је дошао на видело да је то што нас заустави свакодневно мељу за тренутак и размисли о могућности. Ово говори о расипање гомила акустичне претвараче (у основи, микрофони) широм случају лаптопа. Не, они нису ту да покупи слатке звуке свог зуји уз и Ријана, док апликација не чини савршено јасно шта је њихова сврха Јер, ми смо очигледно свиђа закључак Аппле-а који је то да се омогући акустична команде. Апликација описује микропроцесор који може да "интерпретира електричне сигнале које генерише један или више акустичких претвараче као улаз." Идеја је да те претвараче откривање прст Успостављање контакта са шасије и региструју те вибрације као гестове. Сличан концепт је показао у видео испод, па пазите да се затим почети да сања. Превлачењем прста дуж маски за листање? Не-капацитивни тоуцхпад као широк као тастатура? Музика игре које на крају вам омогућавају да покажете прстом бубњање јунаштво?

Наставити читање Аппле патента отвара врата слободној форми акустичног команде гест

Аппле патента отвара врата за слободне форме акустични гест команде првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аппле очигледно | Соурце УСПТО | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар