понеделник, 21 февруари 2011 г.

Ексклузивно: Сони 'С2' два екрана Андроид телефон на преклоп и 9,4-инчни оперативног система Виндовс 7 Ваио због клизач у овој години

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/exclusive-sony-s2-dual-screen-android-clamshell-and-9-4-inch/:
Дакле, до сада сте видели ПлаиСтатион сертификовани Криоцити таблета познат у оквиру компаније Сони као "С1". Али то није једина таблета вернерабле јапанска компанија се спрема да покрене у 2011. Били смо рекли пар веома поузданих извора и доказано да је Сони је такође ради на два веома неконвенционалног фактора облику таблета, укључујући дуал екран саће на преклоп и новотарија оперативног система Виндовс 7 Таблет клизача.

Прво, хајде да погледамо на преклоп модела спортски пар од 5,5 инча приказује - први уређај наговестио у 2010 Сони патента под називом " Електронска књига са побољшаним функцијама . " Међутим, за разлику од коцкасто илустрација патента је, речено нам је да Сонијев преклопни - познат као "С2" интерно - више личи овални цилиндра када је затворен као што се види на слици изнад. Спецификација у питању, ми смо рекли да ће бити веома сличан по перформансама С1 са Тегра СоЦ-2 и ВиФи + 3Г радио на унутрашње и предње и задње-суочава камере на ван. И као С1 таблета, С2 ће бити фокусиран на пружање Криоцити медији потрошача. Нажалост, нема речи о томе да ли С2 ПлаиСтатион сертификовани . Очигледно, С2 неће бити покренут акција саће - уместо тога, Сони је тренутно оптимизовање оперативни систем Андроид да би већина оних два екрана. Један извор изјавио да види Гмаил-а ради на демонстрацијама прототип где је листа порука приказана на екрану уз тело изабрану поруку приказана на друге. Мапе, ми смо рекли, ће приказати мапу графика на једном екрану са детаљним скретање-по-ред упутства или Стреетвиев приказана на друге. Исто тако, С2 ће приказати видео и слике навигациони мени на пола телефон на преклоп са садржајем изабране ваздух-до попуни екран другог. исто тако нам је речено да ће ове апликације раде у различитим оријентације. Звучи занимљиво, рећи најмање. Нажалост, наши извори су мање него ентузијастични. Кликните да бисте сазнали зашто.

Наставити читање Ексклузивно: Сони 'С2' два екрана Андроид телефон на преклоп и 9,4-инчни оперативног система Виндовс 7 Ваио због клизач у овој години

Ексклузивно: Сони 'С2' два екрана Андроид телефон на преклоп и 9,4-инчни оперативног система Виндовс 7 Ваио због клизач ове године првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 10:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар