понеделник, 21 февруари 2011 г.

БМВ представио нови 'ја' бренд фокусиран на електрификацији, мала слова или обрнуто

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/bmw-launches-new-i-brand-focused-on-electrification-lower-cas/:
БМВ представио нови 'ја' бренд фокусиран на ЕВС, мала слова или обрнуто
БМВ већ има један од најмањих имена на Ауто предње стране, али је о томе да се краће. Компанија је управо покренула "Ја", под-марка попут М компаније аутомобила, али, уместо да се фокусира на перформансе, наглашавајући нове технологије за стварање аутомобила који су "добра за нас", а такође се "добро за нашу планету". То је оно што компанија назива "Премиум мобилност," аутомобили за дневни мигранти који ће вам омогућити да "уживају лепе ствари у животу", без убијања планете у том процесу. Прва два аутомобила су И3 (раније познат као Мегацити ) и И8 (Ауто раније познат као Визија Ефикасна ), оба од којих се каже да су као забаван за вожњу, као тренутни ауто, али много ефикаснији захваљујући композитни конструкције електрифициране и погонских система.

Поред тога, компанија је такође ради са Ми Цити начин апликације, које покривају 40 градова у САД и да многи у иностранству, нудећи саобраћај камере, ПОИ тачке, па чак и јавни превоз Инфо - мало чудно за ауто компаније. Компанија се залаже да ћемо видети ових "рођен Елецтриц" аутомобила у производњи до 2013 и цоили прецизира да три није ни најмање осам највећих, што значи да треба очекивати других модела да попуни ту празнину - баш као и компаније Тренутни алфанумеричке поставу. Ми сигурно ће бити за учење више о овим аутомобила у Женеви неколико недеља, а ако мислите БМВ-само се тренду помоћу малим словима И надимак, она пустила своје иДриве контролер леђа у септембру 2001 - месец дана пре иПод је заиста "И" супер-тренди.

БМВ представио нови 'ја' бренд фокусиран на електрификацији, слова првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 09:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар