понеделник, 21 февруари 2011 г.

Наноцаде комплет сада на продају у САД, нешто мање од $ 229 прици

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/nanocade-kit-now-on-sale-in-the-usa-somewhat-less-pricy-at-229/:
Наноцаде претвара ваш лаптоп у крилу-пријатељски аркада кабинет
Ако нас је замолио да одустане од $ 350 за 23 комада ласерски рез-пластике, ми бисмо Схоо у гостима, вероватно, али тешко је одолети невероватан шарм Наноцаде . Поред тога, дизајнер Расмус Соренсена заправо продаје минијатурне аркада кабинет делова за само $ 229 сада, што доноси одлуку да се коначно изгради сопствени МАМЕ машина Вее мало више приступачне. И даље ћете морати да снабдевање свих Унутрашња сами, укључујући дугмад, аркада штапа, монитора и лепак, па чак и да успете, добри гости радозналих срећу далеко од свог новог кафе део табеле разговор. Пронађите основни комплет у вашем избору Поноћно црној или Арктичког бели на наш саговорник линку.

Напомена: То је мало штета, али Наноцаде сајту каже да је згодан закривљене контролни панел приказује изнад заправо није део комплета - испоручује се са пар комада које задовољавају стана у (наизглед) зглоба-цхафинг угла уместо тога.

Наноцаде комплет сада на продају у САД, нешто мање од $ 229 прици првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 18:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Наноцаде | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар