понеделник, 21 февруари 2011 г.

Форд Фоцус Електрични потврдио да не подржавају брзо пуњење, ЕВ фрагментација разбоји велики

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/ford-focus-electric-confirmed-to-not-support-fast-charging-ev-f/:
Мислио да фрагментација била је резервисана за мобилни оперативни систем домен? Размислите поново. Уз први (и други) таласи електричних возила из дриблинга на улице, евидентан проблем постаје још очигледнија. Град Чикаго је фиксирање да инсталирате 73-брзо пуњење ЕВ станице до краја године, али две најчешће покреће оне неће бити у могућности да искористе. Цхеви Волт је и Фордов Фоцус Ел ће подржати спорије пуњење Ниво 2, остављајући оне брже оне за Ниссан-листа и Митсубисхи и МиЕВ власницима да уживају. Као да то није било главобоље које изазивају довољно побио других аутомобила су наводно планира да "потпишу нови стандард за брзо пуњење који би био компатибилан са инфраструктуром у Чикагу", а ако мислите да Винди Цити је сами у овом неред, ти си у праву. Већ смо чули сличне проблеме у главном граду земље , и Џек Покрзива, директор глобалних стандарда возила основ за међународну САЕ, још увек не изгледа убеђена да ауто-произвођачи су заиста спремни и вољни да се обавежу на једном брзо пуњење стандардних . ХД ДВД против Блу-раи је једна ствар, али на хиљаде возила пуњача гужва се нашим градовима када они постају застарели у години? То је тако не зелено.

Форд Фоцус Електрични потврдио да не подржавају брзо пуњење, ЕВ распарчавања великих разбоја првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 16:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Едмундс | Соурце Цхицаго Трибуне | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар