понеделник, 21 февруари 2011 г.

Моментус КСТ хибридни погон изазива главобоље, Сеагате ради на томе да поправи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/momentus-xt-hybrid-drive-causing-headaches-seagate-working-to-f/:
Све то није добро у хибридним чврстим складиштење земљишта држава, као власници Сеагате Моментус КСТ се суочава са озбиљним проблемима са дисковима - и поред сјајне почетне критике , број дугорочних корисници тврде да дискови цвркут, Црасх, муцање, и замрзавање са алармантно регуларност, посебно када се инсталира на Мац-у. Сеагате форумгоерс спекулишу су симптоми магнетне плоче окрећу на доле КСТ је непримерено, због превише ревносну контролу шеме за управљање енергијом. То је лоша вест - и то звучи прилично лоше - али добра вест је то: Сеагате поседовање до проблема, и активно учествује у њима добијање фиксног. До сада, пар нових упдате фирмваре-има решава неке симптоме, треће је на путу, и Сеагате инжењер познат само као СТКС_НБ је проактивно разговор са погођеним клијенте о могућим исправке -. То је оно што ми зовемо техничку подршку белешке, технолошких компанија.

Моментус КСТ хибридни погон изазива главобоље, Сеагате ради на томе да поправи првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 17:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цомпутерворлд , Сеагате бази знања (1) , (2) , (3) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар