понеделник, 21 февруари 2011 г.

Мицрософт гура мала исправка за Виндовс Телефони да се припреме за копирате и налепите ажурирање касније

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/microsoft-pushing-small-update-to-windows-phones-to-prepare-for/:
Немојте се превише узбуђен када видите ову исправку обавештење Поп - колико можемо рећи да има ништа корисници ће приметити - али ми смо једноставно речено од стране компаније Мицрософт да је компанија се спрема да пошаље прва софтверска надоградњу на Уиндоус 7 Телефон уређаја у области почетком ове недеље. што је означен као "мала исправка да помогне припреме" за копирање и лепљење ствари (које смо под претпоставком да је и даље намењен раним до средине марта, по Болмер је МВЦ Кеиноте), мада тацно време ове прве нико неће варира мало у зависности од превозника. Ох, и напомену пре него што повежете да покушате да га зграбите: То је такође потребно недавно гурнуо упдате за Зуне софтвер, тако да ћете морати да се да пре него што поново покренете апликацију и тражи телефон фирмвер.

Мицрософт гура мала исправка за Виндовс Телефони да се припреме за копирате и налепите ажурирање касније на првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 12:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Виндовс телефон блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар