сряда, 12 октомври 2011 г.

У фокусу: ИОС 5 прегледани: Обавештења, ИМессагес и ицлоуд, ох ми!

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-rJ_NbQL_Ug/ios-5-reviewed-notifications-imessages-and-icloud-oh-my.ars:

иОС 5 је сада доступан за јавност након што је задиркивала месецима. За разлику од последње главни упдате за оперативни систем (ИОС 4), мислимо иОС 5 могу бити најзначајнији упдате иДевице линију од испоруку иПхоне ОС 3 давне 2009 . Зашто кажемо да? Једноставно-због простог броја нових и побољшаних функција које чине иПхоне иПод Тоуцх, и иПад више употребљив него икад.

Говоримо знатно модернију обавештења, Твиттер интеграција, бежични синхронизација, ицлоуд, дом екран побољшања, и још много тога толико, у ствари, да не можемо да све адресе сахрањен у оквиру апликације или подешавање у једном преглед. Шта ћемо урадити, међутим, говоре о великим новостима као и оне ситнице које нам интерес највише Након коришћења оперативног система. Није ми води преко неколико нитпицкс ту и тамо да се надамо Аппле-адресе будућих исправки. Све у свему, међутим, мислимо да вреди преласку на иОС 5.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


АРЦХОС 80 Г9 преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/archos-80-g9-review/:
Што се тиче __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с иде, пар интересантних ствари ће се дешавати од сада и празника. Један, идемо да видимо презасићеност мањих 7 - и 8-инчним __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с ради __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ (као што је ово , ово и ово ) хит на тржишту. А ако запалио огањ и Ацер Ицониа Таб А100 никаквих индикација, они ће бити јефтиније, што шкриљци прихватљиво да људи који су раније нису могли да доведу себе да потроши $ 500 на играчку. Арцхос 80 Г9 , онда је савршен примерак на оба рачуна. Овде имате од 8-инча __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ради Андроид 3.2 са кицкстанд и пуне величине УСБ порта - кошта само $ 300 за основни модел ($ 270, па чак, на сајтовима као што су Амазон). Па како то тестирање против других деминутив, агресивно цени __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с? Хајде да видимо.

Наставити читање Арцхос 80 Г9 преглед

АРЦХОС 80 Г9 преглед првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

иПхоне 4С тврди титулу прве Блуетоотх 4.0 смарт телефона, спреман за ток података из свог мачка

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/iphone-4s-claims-title-of-first-bluetooth-4-0-smartphone-ready/:
иПхоне 4С
Блуетоотх 4.0 спецификација је можда завршен у јулу прошле године , али смартпхоне који подржава стандардне тек почињу да се појави на тржишту. У ствари, први такав уређај је иПхоне-4С. То 4С је први како би изрекло 4.0 роба америчкој јавности је нешто што се изгубио у свим гунгула око лансирања. Један од највећих продаје тачке најновије верзије стандарда ПАН је његова режим ниске потрошње енергије, али то неце имати много утицаја на уређају компаније Аппле. Оно што ће омогућити најновије иГадгет да ипак урадите, јесте да делује као центар - прикупљање података из више сензора и прибор истовремено, као што су монитори срца и мачке . Не очекујте то само бити на тржишту за дуго, други произвођачи ће свакако бити стеже подршку за спецификацију у свој наредни главни производ.

иПхоне 4С тврди титулу прве Блуетоотх 4.0 смарт телефона, спреман за ток података из вашег мачка првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 12:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

иОС 5 и ОС Кс 10.7.2 доступан је за преузимање: добили ицлоуд и иМессаге на

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/ios-5-now-available-to-download-get-your-icloud-and-imessage-on/:
иОС 5
Чак и ако сте били један од оних Аппле-фанова који је био мање од импресиониран иПхоне-4С, и даље постоји разлог за узбуђење - и из тог разлога је име иОС 5 . Ако имате иПхоне 3ГС, 4, треће или четврте генерације иПод Тоуцх, или било који од иПад можете преузети Аппле-ов најновији и највећи мобилни оперативни систем у овом тренутку. Тако је, све забавне нове функције као што је падајући обавештења , ицлоуд , иМессаге , Нађи моји пријатељи , Твиттер интеграција и закључавање екрана приступ за ваш фотоапарат ће бити на располагању. Нажалост нећете добити укус Сири , која се појављује на 4С само функција за сада. Ипак, постоји више него довољно овде да би се достојан надоградњу на вашем уређају. Дакле, шта чекате? Иди погодио сада то дугме ажурирање.

Упдате: Само да си свестан, мораћете иТунес-10.5 инсталиран да би добили најновије иОС. Такође, постоји упдате за ОС Кс силази цеви - верзија 10.7.2 - који званично доставља ицлоуд на ваш Мац. Хуззах!

[Хвала свима који су послали ово у]

иОС 5 и ОС Кс 10.7.2 доступан је за преузимање: добили ицлоуд и иМессаге на првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 13:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Јабука | Емаил тхис | Цомментс

ВериСигн жели Способност да суспендује Домени без судског Ордер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3SkvQx4QbSI/VeriSign-Wants-Ability-To-Suspend-Domains-Without-Court-Order:
ГеоргеК пише "ВериСигн, монопол регистар оператера за .цом / .НЕТ имена домена, је поднео предлог да се ИЦАНН-у (ПДФ) који описује 'Анти-Злостављање" политику Ако је дозвољено да настави са таквим политика, она ће постати судије. порота и џелат, са могућношћу да суспендује или чак отказати наводног 'увредљив' имена домена без адекватних процедура за регистраната. предлогу чак признаје да је легитимно имена домена могу бити предузете доле неправилно, и нуди "протеста" поступак. Међутим, ВериСигн се не изгледа да понуди било какву могућност да протестују оптужбе злоупотребе пред суспензију или укидање Они намеравају да. "пуца први а после постављао питања."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


БлацкБерри Оутаге шири у Северној Америци

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8nBlppgp9I/BlackBerry-Outage-Spreads-To-North-America:
иОНиУМ пише "Са повећањем притиска на РИМ-да ухвати до нових телефона, као и предстојећи ослобађање иПхоне 4С, могао би овог тродневног прекида службе БлацкБерри бити ексер у ковчег из члана" служба поремећаја су најгори? јер испада преплавио Северна Америка пре две године, и долазе као Аппле припрема да стави на продају своју већ распродат иПхоне-4С у петак. "Ово је иста прекида како је јављено понедељак. РИМ је објавила неколико детаља о томе шта се десило: није упграде софтвера срушен систем, а након поправке први број, заостатак саобраћаја преплављени своје мрежне инфраструктуре узимајући ствари доле по други пут.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХП-Преиспитивање Мудрост Вретено Искључен ПЦ-дивизије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CMQMzXXuuN4/HP-Rethinking-Wisdom-of-Spinning-Off-PC-Division:
бдкинг пише "Након потписивања офф на предлог бивши извршни директор Лав Апотхекер да Спин офф или продаје компаније ХП личне јединицу рачунара, компаније браинтруст је преиспитивању мудрост дампинг подела која доприноси скоро 30% од прихода и држи на окупу вредан ланца снабдевања." ХП се бави не толико за генерисање прихода од ПЦ хардвера, већ је приступ разним каналима дистрибуције и снабдијевања. Чини се да само најављујући спин-офф-је утицао њихов приступ малопродаје дистрибутера.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иПхоне 4 Прототип летова злоставља добије условну слободу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T9FBRIcmHPU/iPhone-4-Prototype-Finder-Gets-Probation:
тхинк_ник пише "Брајан Хоган, који су пронашли иПхоне 4 прототип прошле године која је продата Гизмодо за 5.000 долара, осуђен је на годину дана условне казне, 40 сати друштвено корисног рада, и $ 250 у реду. Окружно јавно тужилаштво је тражио јаилтиме ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг крах Аустралијски иПхоне-линије са $ 2 Галаки ИИС

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N36ROwN0m8M/:
art_Samsung2-420x0

Никада не дозволи да се може рећи да је Самсунг не зна како да се повуче добар штос публицитет. Самсунг је поставити продавницу само двоја врата на доле из Сиднеја Аппле Сторе (и расте иПхоне-4С линија) и продају своје адмиралски брод Другог телефон Галаки за оскудни 2 $ .

Постоји, међутим, улов: Самсунг само продају своје смешно ценом телефона првих десет људи кроз врата сваког јутра. Као што можете замислити, то је изазвало доста Андроид навијача и ловаца на јефтине некретнине да се построје испред поп-уп продавнице у нади да ће бодовања неке одличне хардвер на јефтино. Њихови мотиви се мешају: аоме су очајничка потреба да се унапреди њихов болесног телефоне, док су други у потрази за продају своје ГСИИс да би узео неке преко потребне готовине.

Могло би се замислити да имају два дијаметрално-разлику линије тако близу једни другима могли да коцкаст мало, али све смо сведоци до сада је мало пријатељски задиркивање. Видиш? Андроид корисника и иПхоне фанови могу коегзистирати у миру после свега.

С обзиром на Самсунг и Аппле-ов спорних односа у Аустралији, то није тачно изненађење да видим Самсунг покушава да украде неки од грома Аппле тамо. Поп-уп продавнице је дефинитивно хит-и-воде врсту операција, као Самсунг очигледно не планира да задржи продавница отворена после овог петка. Ипак, кредит где кредит због, Самсунг је неки цхутзпах да повуче потез као што је овај.



Сага о процурела прототип иПхоне 4 долази до антицлимацтиц крај

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/the-saga-of-the-leaked-iphone-4-prototype-comes-to-an-anticlimac/:
иПхоне 4 Прототип
Прошло је дуго, чудан и кривудавом путу, али изгледа да се сага око процурела иПхоне 4 прототип који је добио Гизмодо уредник Џејсон Чен дом упала је коначно завршена. Двојица оптужених за продају уређаја Чен, Брајан Хоган и жалфије Валловер, изјаснио се не конкурс за прекршаје надлежан за крађу изгубљену имовину. Њих двоје су осуђени на годину дана условно, 40 сати јавног сервиса и рекли да плати 250 долара одштете компанији Аппле. Остатак $ 5.000 су добили за прототип је њихов задржати. Кроз све то Чен и Гизмодо су побегли гоњења и, уз два који су пронашли и продао уређај прима једва шамар на зглобу, изгледа да је време да се затвори књигу на ову причу. Можда криминал не исплати, али не изгледа да ни цена целог Хецк од много.

Сага о процурела иПхоне 4 прототип у питању антицлимацтиц краја првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 09:45:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Валл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Британски коалициони партнер Покушаји да се Блок Веб овлашћења цензуре

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TKDYxZ7Hqy4/British-Coalition-Partner-Attempts-to-Block-Web-Censorship-Powers:
јудгецорп пише "Либерално демократска партија покушава да укине контроверзне веб блокирање овлашћења дозвољено дигиталне економије британског Закона потез иде против политике коалиционе владе, и тактика изабран је заобилазним један:. либ дем посланик Џулијан Ипер предложене амандман на други рачун који би имао ефекат укидање делова ДЕА. амандман није расправљало, али предлог је знак да либ ДЕМС значи пословања на ову политику, усвојен на њихова странка конференцији. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ПИОНЕЕР АппРадио преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/pioneer-appradio-review/:

Ако возите, а ако сте прочитали Енгадгет (вхицх. .. радите), постоји добра шанса да сте провели неко време користе иОС уређаја у аутомобилу. Вероватно сте се провели неко из тог времена који желе било бољег начина да се интегрише телефона или махуна са самим аутомобилом. Било је уређаја који ће вам помоћи донети ПОД и возило заједно у безбожно савез одвлачи пажњу с обзиром да први физички точкић погодио сцену, од који залуђује траке адаптери и ФМ тјунера на више интегрални решења као што су Форд Синхронизација система. Све време смо били врста само желе они би смислити начин да нам гори ствар директно у црта, и да наш пут са њим, као што то чинимо у свим другим ситуацијама. Пионеер АппРадио приступа - то непристојну изгледа као већи иПод-у ландсцапе режиму, заједно са минималистичких физичке контроле и лежерном, без глупости изгледа о томе. Да ли то, у ствари, чине иПхоне-више користан док сте у колима? Испоставило се, то је да и не такве ствари.

Наставити читање Пионир АппРадио преглед

Пионир АппРадио преглед првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 10:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари