сряда, 12 октомври 2011 г.

Енгадгет Дистро је спреман за довнлоад!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/engadget-distro-is-ready-for-download/:
Сте стрпљиво чекали, ми смо били нестрпљиво чека, али сада све то чекање је завршено. Енгадгет Дистро је живети и не можемо чекати још један тренутак за вас да преузмете и да га пробати. Ако сте пропустили наш увод пре неколико недеља, Дистро је дестилована верзија најбоља особина садржај сваке недеље на Енгадгет. Знамо твој живот је лудо. Знамо да не увек имамо времена да прочитате све добро што долази кроз наше хране. Зато смо направили ово. Сада сваког петка ујутру, можете преузети ново издање у апарат и онда се завалите, одвојите време и уживајте најбоље критике, прегледе и других дугих форми садржај који склизнула кроз прсте у току недеље, све и поново форматиран и редизајниран лепа, часопис налик распоред који мислимо да ћете љубав.

Исто тако, мешање у неким ексклузивним садржајима наћи само у Дистро, као писмо уредника са вама заиста да добијате до брзине на вестима недеље. Не пропустите недељни стрип, ручно израђен од стране избор неких од најталентованијих уметника у индустрији. А, сваки сада и опет ћемо бити вас изненади са специјално издање проблем само да вас држи на прстима.

Сада, ова прва верзија је само иПад, али верујте ми кад кажем да већ радимо да се ово на другим платформама. То не значи да слатка __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ корисника, разиграни Плаибоок власника и преговарање-лов ТоуцхПад тоуцхерс не могу добити у на забаву раније. Ми ћемо понудити преузимања ПДФ датотека у петак са сваким новим питањем, што значи да можете читати заједно на праведан о било којој платформи желите.

Дакле, ми смо изузетно узбуђени што се нуди до Дистро. То је леп нови начин за читање Енгадгет а то је огроман пројекат, кулминација многих касне ноћи за тим талентованих дизајнера, програмера и уредници, сви које сам лично дугујем велику захвалност. Њихова имена су наведена у импресум после паузе, тако, пре него што кренете преузмете, одвојите тренутак и проверите да ли је напоље. Затим, добијете Д / Л на и уживајте избор леђа питања (сик!) смо вам обезбедили за вас. У петак, спремите се за свеже издање. Сви су они слободни и сви они долазе са љубављу, са Енгадгет.

Дистро на иТунес Апп Сторе
Као Дистро на Фацебоок-у
Пратите Дистро на Твиттер-у

Наставити читање Енгадгет Дистро је спреман за довнлоад!

Енгадгет Дистро је спреман за довнлоад! првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 09:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор

Няма коментари:

Публикуване на коментар