сряда, 12 октомври 2011 г.

Сага о процурела прототип иПхоне 4 долази до антицлимацтиц крај

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/the-saga-of-the-leaked-iphone-4-prototype-comes-to-an-anticlimac/:
иПхоне 4 Прототип
Прошло је дуго, чудан и кривудавом путу, али изгледа да се сага око процурела иПхоне 4 прототип који је добио Гизмодо уредник Џејсон Чен дом упала је коначно завршена. Двојица оптужених за продају уређаја Чен, Брајан Хоган и жалфије Валловер, изјаснио се не конкурс за прекршаје надлежан за крађу изгубљену имовину. Њих двоје су осуђени на годину дана условно, 40 сати јавног сервиса и рекли да плати 250 долара одштете компанији Аппле. Остатак $ 5.000 су добили за прототип је њихов задржати. Кроз све то Чен и Гизмодо су побегли гоњења и, уз два који су пронашли и продао уређај прима једва шамар на зглобу, изгледа да је време да се затвори књигу на ову причу. Можда криминал не исплати, али не изгледа да ни цена целог Хецк од много.

Сага о процурела иПхоне 4 прототип у питању антицлимацтиц краја првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 09:45:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Валл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар