сряда, 12 октомври 2011 г.

Самсунг крах Аустралијски иПхоне-линије са $ 2 Галаки ИИС

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N36ROwN0m8M/:
art_Samsung2-420x0

Никада не дозволи да се може рећи да је Самсунг не зна како да се повуче добар штос публицитет. Самсунг је поставити продавницу само двоја врата на доле из Сиднеја Аппле Сторе (и расте иПхоне-4С линија) и продају своје адмиралски брод Другог телефон Галаки за оскудни 2 $ .

Постоји, међутим, улов: Самсунг само продају своје смешно ценом телефона првих десет људи кроз врата сваког јутра. Као што можете замислити, то је изазвало доста Андроид навијача и ловаца на јефтине некретнине да се построје испред поп-уп продавнице у нади да ће бодовања неке одличне хардвер на јефтино. Њихови мотиви се мешају: аоме су очајничка потреба да се унапреди њихов болесног телефоне, док су други у потрази за продају своје ГСИИс да би узео неке преко потребне готовине.

Могло би се замислити да имају два дијаметрално-разлику линије тако близу једни другима могли да коцкаст мало, али све смо сведоци до сада је мало пријатељски задиркивање. Видиш? Андроид корисника и иПхоне фанови могу коегзистирати у миру после свега.

С обзиром на Самсунг и Аппле-ов спорних односа у Аустралији, то није тачно изненађење да видим Самсунг покушава да украде неки од грома Аппле тамо. Поп-уп продавнице је дефинитивно хит-и-воде врсту операција, као Самсунг очигледно не планира да задржи продавница отворена после овог петка. Ипак, кредит где кредит због, Самсунг је неки цхутзпах да повуче потез као што је овај.



Няма коментари:

Публикуване на коментар