сряда, 12 октомври 2011 г.

иОС 5 и ОС Кс 10.7.2 доступан је за преузимање: добили ицлоуд и иМессаге на

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/ios-5-now-available-to-download-get-your-icloud-and-imessage-on/:
иОС 5
Чак и ако сте били један од оних Аппле-фанова који је био мање од импресиониран иПхоне-4С, и даље постоји разлог за узбуђење - и из тог разлога је име иОС 5 . Ако имате иПхоне 3ГС, 4, треће или четврте генерације иПод Тоуцх, или било који од иПад можете преузети Аппле-ов најновији и највећи мобилни оперативни систем у овом тренутку. Тако је, све забавне нове функције као што је падајући обавештења , ицлоуд , иМессаге , Нађи моји пријатељи , Твиттер интеграција и закључавање екрана приступ за ваш фотоапарат ће бити на располагању. Нажалост нећете добити укус Сири , која се појављује на 4С само функција за сада. Ипак, постоји више него довољно овде да би се достојан надоградњу на вашем уређају. Дакле, шта чекате? Иди погодио сада то дугме ажурирање.

Упдате: Само да си свестан, мораћете иТунес-10.5 инсталиран да би добили најновије иОС. Такође, постоји упдате за ОС Кс силази цеви - верзија 10.7.2 - који званично доставља ицлоуд на ваш Мац. Хуззах!

[Хвала свима који су послали ово у]

иОС 5 и ОС Кс 10.7.2 доступан је за преузимање: добили ицлоуд и иМессаге на првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 13:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Јабука | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар