събота, 26 март 2011 г.

ИСО Ц + +-комитет одобрио Ц + +0 к финални нацрт

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fKltKEbOvf4/ISO-C-Committee-Approves-C0x-Final-Draft:
Рандилл пише "Дана 25., у Мадриду, Шпанија, ИСО Ц + +-Одбор је одобрио Финал Драфт Интернатионал Стандард (ФДИС) за Ц + + програмски језик То значи да предложене измене нови стандард за сада познат као Ц + +0 к су. Сада коначно финализација самог стандарда, односно ажурирање радни нацрт и пренос финалног нацрта на ИТТФ-. требало да буде завршен током лета, након чега стандард ће бити објављени, која ће бити позната као Ц + + 2011. претходни ИСО Ц + + Стандард датира из 2003 и Ц + +0 к пошто је за више од осам година у развоју, имплементацији стандарда је већ увелико у току у гцц и Висуал Ц + + компајлера Бјарне Строуструп, творца Ц + +. одржава згодан Питања за нови стандард. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кодак и Аппле победе почетком победе на Међународном трговинска комисија, велике своте новца држати у равнотежи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Изгледа као УС Интернатионал Траде Цоммиссион имао заузет недељу дана у Тецх, као Блумберг извештаји организација је владала на два дугогодишњег патентног рата укључује Аппле-Нокиа, РИМ и Кодак. Иако није ни из шуме прилично још, две компаније имају разлога да буду задовољни: Јабука и Кодак. Судија Џејмс Е. ИТЦ-Гилдеа пресудио да је Нокиа патенти се не односе на пет Аппле производа, што забрану увоза иДевице вероватно у Сједињеним Америчким Државама, а Комисија је такође договорено да се размотри Кодак предмету против Аппле и РИМ-а (у вези слика прегледе камере ) са пуних шест присутних чланова. Пошто нико не воли да своје производе заплењена на царини, чак и тако прелиминарне пресуде може да доведе до великих новчаних сума се исплаћује, и Кодак мисли да је нашао Вхоппер овде - Блумберг извештава да је Кодак је добила укупно $ 964 милиона за лиценцирање таксе Самсунг и Нокиа , а фирма сматра да може да сиса $ 1 милијарде из својих најновијих пар оптужених. Ми ћемо вас обавестити како то иде доле.

Кодак и Аппле победе почетком победе на Међународном трговинска комисија, велике своте новца држати у равнотежи првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 16:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Блумберг (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Сат за нашу планету 2011 почиње у 8.30ПМ локалном времену, жели да се искључите за мало

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/earth-hour-2011-starts-at-8-30pm-your-local-time-wants-you-to-s/:
У ономе што је постало традиција годишње сада, ВВФ Сат за нашу планету је тренутно бришући широм света, навођење људи да искључите небитне светла и апарати за шездесет минута доброту МА Земљу и њене коначних извора енергије. Све ћете морати да урадите је да учествује напајање стари Уорлд оф Уарцрафт куестинг станице, искључите телевизор искључен, а можда и шетњу изван светла тако да не морају да буду на, са почетком у 8.30ПМ вечерас. Пола света је већ обавила свој битни и то је сада око доласка на оне у Великој Британији, Португалу и западне афричке земље да ураде исто. Хоће ли бити део тога?

Наставити читање Сат за нашу планету 2011 почиње у 8.30ПМ локалном времену, жели да се искључите за мало

Сат за нашу планету 2011 почиње у 8.30ПМ локалном времену, жели да се искључите за мало првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 16:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сат за нашу планету | Емаил тхис | Цомментс

Ако је претраживање Гоогле Дворац, андроид је Моат

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-eTpvEATPTA/If-Search-Is-Googles-Castle-Android-Is-the-Moat:
Хју Пицкенс пише "Варрен Буффет је једном приликом рекао да је најбољи предузећа су економски двораца заштићени унбреацхабле ровове Сада, Ериц Сцхонфелд. Пише да ако за претрагу је Гоогле-ов економски замак, Андроид је ров, Цхроме је шанац, и Гоогле Аппс је ров - сви производи без, уз субвенцију претрагу профит, требало да штити економске дворац који је претрага "андроид, као и Цхроме и Цхроме за то питање, нису" производи "у класичном пословном смислу Они немају план.. постају своје "економски дворцима", каже Бенцхмарк Капитал ВК Бил Гурлеи. 'Они не покушавају да остваре профит на Андроид или Цхроме. желе да узму било ког слоја који живи између себе и потрошача и учинити га бесплатно (или чак мање него бесплатно). ' Зато не мере успех нових предузећа од стране Гоогле-колико прихода или профита они директно, али стварају мере је на основу тога колико су подупрети Гоогле делатност претрагу "Гоогле ... врелом земљу за 250 миља око ван. дворац да се обезбеди да нико не може да приступа и најбоље што могу рећи, они раде проклето добар посао од њега. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ириг Миц преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/irig-mic-review/:
Не постоји ниједан несташица од начина да се звук у свој ИОС уређаја, али једна ствар је нестао са терена до ове тачке: ручни додатак ће вам помоћи да брусити своје Еддие Ван Хален (или Андерсон Цоопер), утисак док сте ФацеТиминг са матори. Ириг вокални микрофон попуњава ту празнину, а укључени Воцаливе апликација ради свој део да вам помогну реп преко своје омиљене тукли, додајте болесне и уврнуте на свој девизни Вок, џемова и делите са вашим дељење датотека пријатељима. Али да ли је Ириг Напстера нивоа улазак у ИМИЦ поље? Да ли је то више еДонкеи, или само врста КаЗаА? Прочитајте о за наше утиске СМ58-осећај Кардиодни.

Галерија: Ириг Миц преглед

Наставити читање Ириг Мик преглед

Ириг Мик преглед првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 15:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИК Мултимедиа Ириг | Емаил тхис | Цомментс

Пет ствари би требало одмах на Фацебоок Поправите

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DOmACTJt9EE/:
Арраи

Хсн детаље кутак Боја Исправка за "средином априла": Андроид 2.2, Фласх апликације и пусх е-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:
Провео неко време гледајући квалитет Хоме Схоппинг Нетворк јутрос да чују колико кутак боја ће бити побољшан ? То је оно што смо мислили ... али ми мало метак и подешен у нама да се детаљи за вас. Једноставно речено, хсн каже Барнес анд Нобле ће почети Покрећемо над-ваздух-софтверски пакет у "средином априла", која ће се ажурирати кутак Цолор у Андроид 2.2, чиме је Адобе Фласх Плаиер , љут птица и пусх е-неке врсте . Она такође ће очигледно су "много кутак апликација", мада канала питцхмен је имао само један да се покаже на ТВ - Кид-пријатељски Скетцхпад, са различитим цртежа прибор и папир у боји. Хсн домаћин такође тврде да ко купи кутак Боја на Прикажи су клијенти "гарантује да буду први људи ажуриран", мада нисмо сигурни да ћемо их узети у своје речи, с обзиром на неке друге феноменалне претеривања ми само чује на ваздуху.

Хсн детаље кутак Боја Исправка за "средином априла": Андроид 2.2, Фласх апликације и пусх е- првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 13:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Немачки политичар Показује Обим Мобил праћење локација

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QcOQHDKbfrg/German-Politician-Demonstrates-Extent-of-Cellphone-Location-Tracking:
ФРНИЦ пише "Дојче Телеком је праћење локације својих клијената и чување информација.'.... као немачки политичар партије Зелених, Малте шпиц, недавно сазнали, ми смо већ стално прати да ли ћемо добровољно да буде или не Мобил компаније обично не открије колико је информације које прикупљамо, како господин Спиц је отишао у суд како бисте сазнали тачно оно што његово предузеће боја, Деутсцхе Телекома, знао о његовом пребивалишту Резултати су били запањујући у шест месеци -.. из Авг 31, 2009, до фебруара 28, 2010, Дојче Телеком је снимио и сачували своју географску дужину и ширину координате више од 35.000 пута Требало му приписати из воза на путу до Ерлангену на почетку да је до синоћ, када је био у кући. . Берлину Господин шпиц је обезбедио ретке увид - без преседана један, приватност експерти кажу да - о томе шта се прикупљају као што смо шетати около са наше телефоне ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пријатељи Дон'т Лет Пријатељи ући у финансије

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cz4Y1nAeH4I/:
Арраи

Атомос ниња и самураја ХД видео рикордер / монитори доносе јутсу компресије Про снимању филмова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/atomos-ninja-and-samurai-hd-video-recorder-monitors-bring-comp/:
Ми смо сви Дроол преко високој резолуцији видео снимак камера као ЦРВЕНА ЕПИЦ , али за инди-Филм Типес, обраду велике фајлове произвела потребно доста времена (и самим тим новац), а не свако има АРРИ АЛЕКСА да матерњем снимања компресије. Унесите Атомос ниња и самураја ХД рикордер / монитора / репродукција уређаја који узети 10-битни видео и компримује га у 1080п Аппле КуицкТиме формату ПроРес да ваш пост-продукцију живот учинио мало лакшим. Ниња вуче видео преко ХДМИ и депозита га на свој избор 2,5-инчни хард диск или ДПД-а за складиштење, нема репродукције преко 4,3-инчни екран осетљив на додир 480 к 270, и има стално напајање захваљујући двоструком батерија без искључивања телефона (доступно у 2600, 5200 и 7800 мАх сорти). У међувремену, самурај одговара Ниња'с спецификације, али свопови су ХДМИ ™ везом за ХД-СДИ порта и додаје СДИ петље-Кроз да се повежеш екстерни монитор, већи 5-инчни 800 к 400 дисплеј, као и 3Д подршка (ако добијете два самурајима генлоцкед заједно). Обе јединице имају ФиреВире 800 и УСБ 2,0 и 3,0 веза за истовар свој видс. Они са Спиелбергиан тежњама да се пони сада $ 995 за Ниња десно, или плати $ 1.495 за самурај након његовог изласка овог лета.

Атомос ниња и самураја ХД видео рикордер / монитори доносе јутсу компресије Про снимању филмова првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 11:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Атомос | Емаил тхис | Цомментс

Ауторска права Бил 'Канадски ДМЦА "Деад Агаин

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/imQDBzvDmOo/Canadian-DMCA-Copyright-Bill-Dead-Again:
Анонимни читалац пише: "као нека врста Б-филм хорор серије, најновији покушај да се ревидира Канаде закона о ауторским правима и уведе ДМЦА попут одредби, Предлог закона Ц-32, поново је умро да би табели, као у Канади мањинска влада је пала после неповерењу гласова То га чини трећим Цопиригхт ревизија рачуна од 2005 да су умрли Иако је ова верзија је сматран боља од претходне.., она и даље садржи незгодно против избегавања одредбе можемо бити сигурни. да се нека врста ДМЦА стилу Цопиригхт рачун ће бити васкрснути, али ће морати да сачека следећу владу наставак. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иПад, иПад 2 се незванично ЦФ картица компатибилност (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/ipad-ipad-2-get-unofficial-cf-card-compatibility/:
С обзиром на импресивне кноцкоффс и званични камере Китс смо видели, ми кажемо иПад дефинитивно има ствари да помогне већини схуттербугс, али до сада, учитавање садржаја са ЦФ картица није баш лако. Па, наши пријатељи преко на МИЦ-гаџет је недавно приказао иПад / иПад 2-компатибилни читач меморијских картица који поправља да је јефтино. Једноставно се зове ЦФ читач картица за иПад и иПад 2, ствар стаје десно у доцк конектора шкриљаца је порт, као што можете видети из видеа у наставку, он преноси ХД видео и високе резолуције слике у тренутку - она ​​такође поседује и УСБ повезивање. Као и његов претходник, читалац је доступан за $ 29.90 МИЦ, али ћете морати да сачекате најмање месец дана да се ваше руке на један. Ох, и реч упозорења, можда ћете желети да се уверите иПад подржава се тесто фотоапарата видео формата пред гранатирање, као МИЦ-пронађен плоче није могао да репродукцију видео са Цанон ЕОС 5Д Марк ИИ .

Наставити читање иПад, иПад 2 се незванично ЦФ картица компатибилност (видео)

иПад, иПад 2 се незванично ЦФ картица компатибилност (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 12:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Миц гаџета (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

АТ & Т мерно обрачуна Искључено до 4.700%

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MBOKTGVHz1A/ATampTs-Metered-Billing-Off-By-Up-To-4700:
јфрухлингер пише "мерној плаћању за услугу куће интернету може бити начин да се будућност, али не би требало да имамо право да очекујемо да ће најмање метара бити тачни као АТ & Т, потезе своје ДСЛ и влакана клијенте? на планове где ће. морају да плате за оверагес, неки корисници су приметили да компаније процене колико је података се користи да се махнито нетачан. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


САД ИТЦ-може преиначити рјешење судије у Кодак вс Аппле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tkEcweXY2lE/US-ITC-May-Reverse-Judges-Ruling-In-Kodak-vs-Apple:
Анонимни читалац пише: "Одлазак након што је Аппле и РИМ, Кодак, каже," сваки дигитални фотоапарат и телефон са камером "крши своје патенте Судија једнострана против Кодак у јануару, али. Сада УС Интернатионал Траде Цоммиссион је пристала да размотри судије одлука. Са могућношћу ИТЦ-да блокира увоз, Аппле и РИМ може имати другог избора него да виљушку преко теста на Кодак у случају неповољног решења Ако ИТЦ може жреба из судске одлуке се ово свиђа., један се пита колико наде има Реформа патената за патенте у питању је патент број 6292218: "Електронски фотоапарат за покретање снимање непокретних слика, док преглед слика покрета. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.