събота, 26 март 2011 г.

Кодак и Аппле победе почетком победе на Међународном трговинска комисија, велике своте новца држати у равнотежи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Изгледа као УС Интернатионал Траде Цоммиссион имао заузет недељу дана у Тецх, као Блумберг извештаји организација је владала на два дугогодишњег патентног рата укључује Аппле-Нокиа, РИМ и Кодак. Иако није ни из шуме прилично још, две компаније имају разлога да буду задовољни: Јабука и Кодак. Судија Џејмс Е. ИТЦ-Гилдеа пресудио да је Нокиа патенти се не односе на пет Аппле производа, што забрану увоза иДевице вероватно у Сједињеним Америчким Државама, а Комисија је такође договорено да се размотри Кодак предмету против Аппле и РИМ-а (у вези слика прегледе камере ) са пуних шест присутних чланова. Пошто нико не воли да своје производе заплењена на царини, чак и тако прелиминарне пресуде може да доведе до великих новчаних сума се исплаћује, и Кодак мисли да је нашао Вхоппер овде - Блумберг извештава да је Кодак је добила укупно $ 964 милиона за лиценцирање таксе Самсунг и Нокиа , а фирма сматра да може да сиса $ 1 милијарде из својих најновијих пар оптужених. Ми ћемо вас обавестити како то иде доле.

Кодак и Аппле победе почетком победе на Међународном трговинска комисија, велике своте новца држати у равнотежи првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 16:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Блумберг (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар