събота, 26 март 2011 г.

Пуњење Било где ажурирање претвара Црвена звезда у потпуности С-на мобилни плаћање терминала

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/charge-anywhere-update-turns-nexus-s-into-full-on-mobile-payment/:
Обрада плаћање путем мобилног телефона преко спољни адаптер? То је тако почетком 2011. Пуњење Било где има мање проблематичан идеју, а ако сте срећни власник Гоогле- Црвена звезда С. , ускоро могли прихватити непобитна виртуелни новац путем НФЦ . За оне који су већ упознати са простором, знаћете да је ова компанија већ има веома пријава се за иПхоне, БлацкБерри и Андроид уређаја, али сви они очигледно захтева кредитну картицу свипинг механизам да се повеже. Према ЦНЕТ, најновије верзије ће укључивати подршку за НФВ модул уграђен у Нексус, С., који му омогућава да буде потпуно на мобилни плаћање терминала, без додатног хардвера. И МастерЦард ПаиПасс и Виса Бијело исплате може да се прогута, али не иду у потрази за исправке у Андроид Маркет, компаније урађено са новим изгради, али то неће бити пустити у јавност док не буде водио протеклих веће клијенте на првом месту. Ми не добијамо утисак да ће НФЦ-компатибилну верзију покренути било више од 9,99 $ месечно, али очигледно је чекати-и-види ствар за сада.

Пуњење Било где ажурирање претвара Црвена звезда у потпуности С-мобилне плаћање терминала првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 21:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Пуњење Било где | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар