събота, 26 март 2011 г.

Слајд покреће Дискотека: Гоогле група унос текста апликација долази на иПхоне, андроид не

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/slide-launches-disco-googles-group-texting-app-comes-to-iphone/:
Слајд покреће Диско, иПхоне група унос текста апликацију која је врста са Гоогле
Када је Гоогле купио слајд пут назад у августу 2010, када је топло и сунчано и телефонима имао само сингле цоре процесоре, план је био да "изгради још друштвено ткиво." Сада знамо мало више о том плану ... врсте. Нова апликација са слајда има само притисните Апп Сторе и пратећи сајт има само притисните интернетс. Зове се Дисцо група унос текста сервис који има програм и веб интерфејса. Када се региструјете сте додељен нови број телефона (наша је 302 - здраво Делеваре) и ви сте позвани да пошаљу текстове на број људи, све људе, без обзира да ли су они Дискотека самих корисника. Ови људи могу да затим одговорите и ствари се одбија око свих луда се допада, тако да проверите да ли сте додали оне су се одлучиле за неограничен унос текста. Занимљиво је у овом тренутку апликација је доступна само за иПхоне, и то је свакако платформу која се у центру на главном Дисцо сајта. С обзиром на Гоогле-родитељства овде морамо претпоставити да постоји андроид укус долази овде, али луђе ствари су се догодиле у клубу.

[Диско Стју није могао бити постигнут за коментар, али је у прошлости указују афинитет за групу унос текста.]

Слајд покреће Дискотека: Гоогле група унос текста апликација долази на иПхоне, а не андроид првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 00:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | Соурце иТунес , Дискотека | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар