събота, 26 март 2011 г.

Вхам-О'с Фризби Заувек ИОС око обећава да промените забаве дворишту ... заувек

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/wham-os-frisbee-forever-ios-app-promises-to-change-backyard-fun/:
Ако постоји једна ствар иПхоне потребе - а мислимо на тачно једну ствар - јасно је фризби Апп. Ер, Фризби (Р) цца. Није легитимно Гмаил-Апп. Није нови систем обавештавања. Фризби (Р) цца. Како прича одмиче, Вхам-О је повезано руке Килоо у циљу развоја Фризби Заувек апликација за иПхоне, иПод Тоуцх и иПад, за коју се каже да понуди страствени ИОС играче "јединственим изазовима и препрекама у богатом комплетно 3Д окружење." Коју врсту изазова, кажете? Ми смо чули да ћете моћи да баци различитих модела Фризби по 100 нивоа бујне, шарене светове, али даље од тога, већина све остало је обавијено велом мистерије. Све ће се открити у мају, али до тада, ми бисмо саветујемо вам да изађе и стварно бацају фризби. Чујемо пси су супер у њих привлачан, превише.

Наставити читање Вхам-О'с Фризби Заувек ИОС око обећава да промените забаве дворишту ... заувек

Вхам-О'с Фризби Заувек ИОС око обећава да промените забаве дворишту ... заувек првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 18:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар