събота, 26 март 2011 г.

Филмски рекреације историјских свемирски лет совјетског астронаута Јурија Гагарина да буде приказан ван следећег месеца

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/film-recreation-of-soviet-cosmonaut-gagarins-historic-spaceflig/:
Ако знате нешто о историји свемирски лет , ти си вероватно већ упознати са историјским путовање СССР космонаут Јуриј Гагарин, који су летели око земље у 1961, што му је прва особа која је икада путују изван планете атмосферу наше. Иако аудио снимке Гагарина запажања постоји, не постоје видео снимци, осим за оне недавно пуцао на ИСС следеће сличан заплет свог пута, у режији италијанског астронаута Паоло Несполи, који тренутно живи на свемирској станици. Овај видео је сада упарен са аудио Гагарина, а направити филм за обележавање 50 година од његовог лета, која је 12. априла. Филм ће бити доступна на тај дан за бесплатан довнлоад на ИоуТубе .

Филмски рекреација Гагарина историјски свемирски лет совјетских космонаута који ће бити приказан ван следећег месеца првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 07:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ББЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар