събота, 26 март 2011 г.

Истраживачи су показали скалабилна архитектура за квантне рачунаре, проширимо наш ум

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/researchers-show-off-scalable-architecture-for-quantum-computing/:
У реду, тако да ћемо можда јури лети једнорога модерне технологије овде - и, не, ми не говоримо о иПхоне-бели 4 - али вероватно сте приметили, наша глад за квантни рачунар је у суштини незасит. Срећом по нас, неки људи који заиста знају нешто о производњи кубитс су на сличан начин упорни - Тим истраживача је недавно представио скалабилан квантни чип на састанку Америчког друштва физичара у стара добра Тексасу. 6 к 6-цм процесор спортске четири кубитс, основне јединице квантних рачунара, а његови творци кажу да има потенцијал да буде смањена и до 10 подршку од ствари у години. Дакле, шта то значи за наше трагање за Ултимате супер рачунар? Па, то значи да смо ближи него што смо навикли да буду ... и сан да живи.

Истраживачи су показали скалабилна архитектура за квантне рачунаре, проширимо наш ум изворно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 21:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ББЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар