събота, 26 март 2011 г.

Јабука у потрази за "радикално побољша" ИОС Мапе искуства, могу да вам за помоћ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/apple-looking-to-radically-improve-ios-maps-experience-may-lo/:
Тешко је читати превише у то, али када Аппле објављује неколико пријава за посао надајући се да ће људи на који могу да "радикално побољшати начин на који људи комуницирају са мапе и услуге базиране на локацији, ми не можемо помоћи, али обратите пажњу. Одећа је тренутно тражи пар пуног тајмери ​​да бити означена као ИОС Мапе Апплицатион Девелопер, и то хоновање се на кандидати са "одличним вештинама у објектно-оријентисани дизајн софтвера и програмирања." Ми смо осећали за неко време да Аппле-ов уграђени Мапе пријава није ни поредити са Гоогле мапе за навигацију, али то може бити време за то да се промени. Чак и сада, ИОС корисници треба да издвоје новац на легитиман скретање-по-ред апликација ако су у нади да бисте се кретали са иПод Тоуцх или иПхоне, али можемо само да се надамо да су ове апликације алудирајући на више пуноправни унутрашње програм за софтвер је следеће главне итерације. "Наравно, ми смо сигурни да ће ТомТом моли да се не слажу ...

Јабука у потрази за "радикално побољша" ИОС Мапе искуства, могу да вам помогну за првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 04:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аппле Инсидер | Соурце Јабука (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар