вторник, 28 декември 2010 г.

Франция планиране Стаи за Windows Tablet данък?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LJg60L9lofo/story01.htm:
Анонимен читател пише "Много страни по света са" налози, "копиране за лично ползване, които са ефективно данъци върху продукти, които да съхраняват данни, който се предлага в басейн да се раздават на носителите на авторски права, като един вид плащане за" копиране ", че хората правят. Това е доста популярен с празни CDRs, например, но е разширена в някои страни, за покриване на твърди дискове, Ipods и други подобни устройства. течение във Франция, те са се стреми да увеличи таксата за таблетка компютри , но очевидно, ако тази таблетка компютър работи с Microsoft Windows, ще бъдат освободени от данък. iPads и андроид-захранва таблетки ще има данък. Защо? Ами, аргументът е, че ако една таблетка работи на Windows, това е наистина едно " компютър. " Но ако той се движи един от тези "мобилни" операционни системи, изведнъж това е съвсем нова категория, не е изненадващо, че производителите на Android таблетки -. Включително френската компания Archos -. Изобщо не са щастливи за това "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Е свързан Скриване Ключови доказателства за Брадли екипажа?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwh-Ze_DIm8/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Глен Грийнуолд пише в Салон, че за повече от шест месеца, Wired е старши редактор Кевин Поулсен е притежавал, но отказва да публикува основните доказателства в ареста на американската армия ПФК Брадли Манинг по обвинение, че в качеството на източник WikiLeaks." В края на май, Адриан Ламо - в същото време той работи с ФБР като правителство информатор срещу екипажа - дава Поулсен това, което той претендира, че е пълен чат логове между екипажа и Ламо, в която армията Частни твърди признал, че е бил източник за на различните кабели, документи и видеоклип, който WikiLeaks освободен през тази година ", пише Грийнуолд. Wired има само публикувани около 25% от трупите, пише укриване Грийнуолд и Поулсен от чат логове активно ослепителна журналисти, които се опитват да научат какво Манинг е и не е направил. "Дали при проектирането или резултат, Кевин Поулсен и Wired са изиграли важна роля за прикриване на истината от обществеността за арест екипажа," заключава Грийнуолд. "Това е отдавна напуснали сферата на самото журналистически недостатъчност и стои като една от най-нечуваното примери за активно истината крият от "журналист", което някога съм виждал. ""

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Южна Корея ролята на първия търговско автобусна линия, сме позеленели от завист

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/south-korea-rolls-out-first-commercial-electric-bus-service-we/:
В Сеул митрополит правителство просто разточва първата в света от instating търговски, всички електрически автобус служба в града. Ние сме наблюдавани преди това пилотни програми и проучвания, но реалната работна търговска услуга, никога не е бил предварително прилагане. Програмата, разработена съвместно с Hyundai Heavy Industries и Корейския Fiber и автобуси сами могат да възлязат на около 52 мили с едно зареждане (което отнема около 30 минути), и да имат максимална скорост от около 62 мили в час. Въпреки, че няколко други големи градове, малки флоти на електрически обществен транспорт , Сеул обяви, че половината от масивните си флот на автобуси ще бъдат електрически до 2020 година.

Южна Корея ролята на първия търговско автобусна линия, сме позеленели от завист първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 година 16:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Gizmag | Изпрати | Коментари

Франция рендосване Стаи за Windows Tablet данък?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4EcmSxq4hec/story01.htm:
Анонимен читател пише "Много страни по света са копиране за лично ползване" такси ", които са ефективно данъци върху продукти, които да съхраняват данни, който се предлага в басейн да се раздават на носителите на авторски права, като един вид плащане за" копиране ", че хората правят. Това е доста популярен с празни CDRs например, но е разширена в някои страни, за покриване на твърди дискове, Ipods и други подобни устройства. течение във Франция, те са се стреми да увеличи таксата за таблетка компютри, но очевидно, ако тази таблетка компютър работи с Microsoft Windows, ще бъдат освободени от данък. iPads и андроид-захранва таблетки ще има данък. Защо? Ами, аргументът е, че ако една таблетка работи на Windows, това наистина е "компютър . "Но ако той се движи една от тези" мобилни "операционни системи, изведнъж това е съвсем нова категория, не е изненадващо, че производителите на Android таблетки -. включително френската компания Archos -. изобщо не са щастливи за това"

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Просто имам BlackBerry? Най-добрите приложения, аксесоари и съвети

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/just-got-a-blackberry-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Така че просто имам BlackBerry, а? Първо, добре дошли в света на славната клавиатури хардуер и Светия Граал на мобилни съобщения ние смъртните покана BBM. След като получите последните новости на изпращане на задължителна "mypin" текстове, които да всички, които познавате, вие вероятно мислене за себе си - какво да правим? За щастие на вас, ние сме съставили списък от любимите ни приложения и аксесоари, както и някои ветеран трикове на търговията, така че главата миналото на почивка за един интензивен курс по този повече от просто игра BrickBreaker на BlackBerry.

Продължавам четене Просто имам BlackBerry? Най-добрите приложения, аксесоари и съвети

Просто имам BlackBerry? Най-добрите приложения, аксесоари и съвети първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември 2010 година 15:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Dell разкрива очила за огледалния Tablet

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iYUV7KFCSas/story01.htm:
adeelarshad82 пише "Dell не е официално представи своята Looking Glass таблетка, но това е в историята на Федералната комисия по комуникациите. Спецификацията листа разкриват устройство със 7-инчов екран, 3G и Wi-Fi свързаност, както и карта SD слот. изглеждащия Стъкло-вероятно ще бъдат обявени на следващата седмица изложение за потребителска електроника (CES), който е сигурен, че няма недостиг на нови таблетки. Dell подаване на документи за устройство одобрение от FCC на 17 декември. огледалния се очаква да бъде един от Първите устройства за опаковане на една Nvidia Tegra 2 процесор, който е мощен чип за мобилни устройства, които могат да подкрепят, така типични функции (като електронна поща и сърфиране в мрежата), както и напреднали графика -. и всичко това при запазване на живота на батерията "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




App Store етапи: Windows 7 Телефон 5000 хитове като Android минава 200 000 налични приложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/app-store-milestones-windows-phone-7-hits-5-000-as-android-pass/:
Приложения, приложения, приложения ! Навсякъде, където и да погледнете, повече приложения. И двете Android и Windows 7 Телефон имат сведения преминали няколко броя етапи кръг наскоро, за да ни приличен идея на падеж разликата между двете. марка на Microsoft новата операционна система с името на старата операционна система "е със заоблени на 5000 достъпен ъгъл приложения - това е в съответствие с два източника следите какво се предлагат на пазара - докато AndroLib най-новите данни показват, Android е преминала 200000 праг, когато става въпрос за приложения и игри, взети заедно. Ние сме предпазливи при встъпване в нито един от тези номера, както твърди истината, особено след като AndroLib е докладване 100000 Android приложения , когато имаше само 70 000 , - но те дават приблизителни изчисления на мястото, където всяка платформа е по отношение на количество, ако не и качество. Сега, когато мислите, че всеки ще бъде този път през 2011 г.?

Продължавам четене App Store етапи: Windows 7 Телефон хитове 5000 като Android минава 200 000 налични приложения

App Store етапи: Windows 7 Телефон 5000 хитове като Android минава 200 000 налични приложения първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември 2010 15:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Softpedia , WPCentral | източник AndroLib , WP7 Applist , Marketplace Browser | Изпрати | Коментари

ProForm Trailrunner 4.0 неблагодарна ви трикове в упражняване с 10-инчов таблетка Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Търся резолюция на Нова година за почивка? Потърсете други места. Ако се ангажират с чука на три твърди мили с Trailrunner 4.0 неблагодарна всеки ден, има по-добри от средните шанс, която действително ще бъде в състояние да направи точно това през 2011 година. В предполага усилия, за да поддържа и интернет маниаци наркомани "във форма", ProForm е плесна един 10-инчов андроид таблетка (не се смени, за съжаление) на върха, като предлага на потребителите възможност за проверка на новини, да преглеждате електронната си поща и сърфират в интернет толкова дълго, колкото WiFi мрежа е в обхват. След като сте готови с това, ще можете да разгледате тренировка статистика и възможности, включително скорост, време, разстояние, изгорени калории, пулс, наклон и ритъм. Нещо повече, това е интегрирана с iFit живо, за да даде възможност на потребителите да включат своите процес, както и вградена озвучителна система и допълнителен вход ви позволява задръстване на съдържание на сърцето ви, също. На 2 999 $, това е едва ли импулс купуват, но като се има предвид, че вече са били бюджет $ 500 за ново устройство Android ... Всъщност, Не, тя все още не е сделка.

[Благодаря, Джъстин]

ProForm Trailrunner 4.0 неблагодарна ви трикове в упражняване с 10-инчов таблетка Android първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември 2010 15:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ProForm | Изпрати | Коментари

HTC Desire HD получава FCC одобрение с 3G от Северна Америка, може да бъде за Telus

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Само преди повече от седмица ние зърна на устройство, което твърди, че е Telus -брандирана версия на 4.3-инчов HTC Desire HD , звяр, че все още не направи скок в Северна Америка и не официално съществува във всеки варианта, които напълно подкрепят 3G честотите, използвани там. Е, сега сме се погрижили за пушене пистолет под формата на одобрение на FCC за устройство с модел PD98120 номер, който поддържа WCDMA Група II и V, което означава, че е готов за употреба на AT & T, Бел, Telus и Rogers (съжалявам, T-Mobile). Оригиналът европейската версия на Желание HD е PD98100 - и DLNA сертификация на сайта всъщност се отнася към телефона като "PD98 серия" - така си мислим, че спокойно мога да кажа, че е това, което търсим в тук, особено като се има предвид, че знака за местоположение документ FCC показва устройство, посочени в желанието HD е много необичаен начин . Това е всичко друго, но шлем потапям, че AT & T може да се интересуват от това ... но да, Telus абонати, вероятно можете да започнете да спестявате пари в брой сега.

HTC Desire HD получава FCC одобрение с американските 3G Север, може да бъде за Telus първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 година 14:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Изследователите създават изключително бързи "1, 000 ядро на процесора, Intel и играчки с идеята

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/researchers-create-ultra-fast-1-000-core-processor-intel-also/:
Вече сме виждали за програмиране масиви порта (или РРОА ), използвани за създаване на енергийно ефективни суперкомпютри , но екип от изследователи в Университета на Глазгоу, водена от д-р Вим Vanderbauwhede сега казват, че са "ефективно", създадени от 1000 ядро базиран процесор на технологии. За да направите това, изследователите divvied до милионите транзистори в FPGA в 1000 мини-вериги, всяка от които могат да обработват собствените си инструкции - която, въпреки все още е доказателство за концепцията, вече е доказал, че е около двадесет пъти по-бързо от "модерни компютри" в някои ранни тестове. Интересното е, че Intel също е размишлявал за идеята на ядро 1000 процесор наскоро, с Тимъти Mattson на компанията микропроцесорна технология лаборатория казва, че такъв процесор е "постижима". Той е, отнасящи се до чип на Intel едно облаче компютър (или ВКС , на снимката), който в момента опаковки невероятните 48 ядра, но може да "теоретично" мащаб до 1000 ядра. Той се отбележи обаче, че съществуват редица други усложняващи фактори, които биха могли да ограничат броя на ядрата, които са действително полезни, а именно - Amdahl на закона (виж по-долу) - но той казва, че Intel е "много трудно търси в спектър от приложения, които могат наистина да изисква, че много сърца. "

[Благодаря, Андрю]

Изследователите създават изключително бързи "1, сърцевина на процесора на 000, Intel и играчки с идеята, първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 год 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Daily Mail , UKPA , ZD Net | Изпрати | Коментари

Редакционен: акумулаторни батерии са на реколтата притурка е ахилесовата пета "

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/editorial-rechargeable-batteries-are-a-vintage-gadgets-achille/:
Един от любимите ми дейности около празниците е на посещение в моя все по-нарастващата колекция на преустановени (а често и весело остарели) мобилен хардуер, който да държи на склад. Това е ежегодна традиция за мен - възможност да изтегли нещо от кутията, се уверете, че всички устройства, аксесоари и документация са насекоми и вредители, без, почистване на контактите на батерията, удар тръгват на годината на прах, и като цяло се провери дали всичко е в добро работно състояние. Нека да ви кажа, аз се чувствам като дете в магазин за бонбони всеки път, когато се измъкне и отворени тези клетки. Ще знаят, че когато спра чувството по този начин, че е време да продаде колекцията - но за сега, тя все още е също толкова вълнуващо, както, когато започнах да купуват произволни притурки от детството ми преди десет години.

На пръв поглед, може да се предположи, че електрониката са вечни. Те са изработени от материали, които са предназначени за ежедневна употреба и злоупотреба, в крайна сметка, и че ще бъде лесно да се мисли, че дадена притурка ляво на склад - неизползвани - ще остане в точно същото състояние, в деня, в който тя е напуснала . Аз научих по трудния начин, макар, че реалността е малко по-неприятни: пластмаси изглежда да изсъхне и да станат чупливи и годините минават, и нещата започват напукване и счупване. Кутии и опаковки влоши, почти толкова, ако те са само за рециклиране дали ви харесва или не. И батерии - особено алкали - ще изтече цялото място, хранене чрез вериги и окислително контакти след ремонт.

Продължавам четене редакцията: акумулаторни батерии са на реколтата притурката е "ахилесовата пета

Редакционен: акумулаторни батерии са реколта притурка е ахилесовата пета едно първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 г 14:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Китайският писмен език да доминират интернет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ex05mu4llHM/story01.htm:
Zothecula пише "В началото, на езика на World Wide Web е английски. Времената се менят все пак, и подарък на Съединените щати военна към цивилизация не познава национални граници, и увеличаването на световното приемането на интернет е променил публиката грим за такава степен, че доминиращият език в Интернет е на път да стане китайски. Това не означава, че китайците са всичко, което удобно с това един от двамата. Налице е току-що беше официално постановление се налага използването на китайски преводи на всички английски думи и фрази в вестници, списания и интернет сайтове. Макар че всички страни са гледали на нерегламентираното глобалния характер на интернет ерозира традиционните културни ценности и на целостта на националните езици, изглежда, че китайските сили-това-да са заключили, че чистотата на китайски език, трябва да да бъдат запазени. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Гибсън печели книга Jamz разпореждане, търговци на дребно осъден да дръпнете състав

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
В книгата Jamz , те са Jamz-ЕД последните си - поне за сега. Гибсън печели тази съдебна забрана срещу WowWee за моделиране си 2D китари играчка на известната оси като Flying V и Les Paul без разрешение, а от търговците на дребно като Walmart, Amazon, Best Buy и Target са всички посочени в делото, те ще трябва да изтегли PaperJamz от техните рафтове. Или може би не - на разпореждане е издадено и веднага обжалва в 21-ви, и ние определено виждал PaperJamz за продажба в Best Buy магазините тук и там, тъй като след това, така че изглежда, че все още има шанс да вземете на супер-тънък китари, докато адвокатите го оправи всичко. Бихме предполагам WowWee могат просто да преосмислят някои от проектите да бъдат малко по-малко "вдъхнови" от китарите Gibson в същото време - може ли Flying V PaperJamz милиардден команда също толкова внимание, колектор, както съдебно дело 1970 Ibanez, Tokai, или Греко? Заради човечеството, нека не надежда.

Гибсън печели книга Jamz разпореждане, търговци на дребно осъден да дръпнете състав първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 13:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechDirt | Изпрати | Коментари