вторник, 28 декември 2010 г.

Камери за видеонаблюдение спомогнат за разрешаването на "шест престъпления на ден" в Лондон, казва Столична полиция

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/cctv-cameras-help-solve-six-crimes-a-day-in-london-says-metro/:
Been поставя под въпрос стойността на като вездесъщ камери за наблюдение за проследяване всяко ваше движение? Е, ако сте извън закона, все още няма да ги харесва, но за останалата част от нас, които спазват закона, видове, Лондон Лондонската полиция има успокояващо Stat да споделят: почти шест престъпления на ден са били решени с помощта на CCTV кадри. Това се използва предимно за подпомагане идентифицирането на perps на свобода, а броят на заподозрените в резултат нарасна до 2512 през тази година. Има една ярка светлина за престъпниците, обаче, тъй като на срещата признава, цифрови записи не се съхраняват около толкова дълго, колкото тези, VHS да се използва, което означава, че ако пъхнете гриб веднъж, най-вероятно ще бъде наред. Така че е добра новина за всички!

Камери за видеонаблюдение спомогнат за разрешаването на "шест престъпления на ден" в Лондон, казва Столична полиция първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми дек 2010 05:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар