вторник, 28 декември 2010 г.

ProForm Trailrunner 4.0 неблагодарна ви трикове в упражняване с 10-инчов таблетка Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Търся резолюция на Нова година за почивка? Потърсете други места. Ако се ангажират с чука на три твърди мили с Trailrunner 4.0 неблагодарна всеки ден, има по-добри от средните шанс, която действително ще бъде в състояние да направи точно това през 2011 година. В предполага усилия, за да поддържа и интернет маниаци наркомани "във форма", ProForm е плесна един 10-инчов андроид таблетка (не се смени, за съжаление) на върха, като предлага на потребителите възможност за проверка на новини, да преглеждате електронната си поща и сърфират в интернет толкова дълго, колкото WiFi мрежа е в обхват. След като сте готови с това, ще можете да разгледате тренировка статистика и възможности, включително скорост, време, разстояние, изгорени калории, пулс, наклон и ритъм. Нещо повече, това е интегрирана с iFit живо, за да даде възможност на потребителите да включат своите процес, както и вградена озвучителна система и допълнителен вход ви позволява задръстване на съдържание на сърцето ви, също. На 2 999 $, това е едва ли импулс купуват, но като се има предвид, че вече са били бюджет $ 500 за ново устройство Android ... Всъщност, Не, тя все още не е сделка.

[Благодаря, Джъстин]

ProForm Trailrunner 4.0 неблагодарна ви трикове в упражняване с 10-инчов таблетка Android първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември 2010 15:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ProForm | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар