вторник, 28 декември 2010 г.

BMW Connected ап хитове IOS App Store, функция "Приложения" удря превозни средства през следващата година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/bmw-connected-app-hits-ios-app-store-apps-function-hitting-ve/:
Подобно на сина, като баща? Очевидно това е точно как стоят нещата се разиграва, с татко BMW след стъпките на MINI в навечерието на 2011 година. Само дни след MINI ап Connected се оказало, разположени в App Store, едно BMW Connected апартамент е направила това. Самият софтуер е свободен за изтегляне, но ще ви трябва 6NR оборудвани Bimmer да се възползвате. От това, което можем да съберем, ще трябва да трябва да броят € 150 или така за възможността Apps, но за съжаление, има две скъпи предпоставки за това: € 3,800 навигация опция и € 400 USB интерфейс. С други думи, ние се създава впечатлението, че съществуващите собственици на BMW са изложени на късмет. Ако имаш магическа смес (на разположение от март 2011 г.), ще имате възможност за достъп до радиостанции в Мрежата, чуя вашите Twitter и Facebook актуализации на глас и контрол на музиката чрез IDRIVE настройка. Това означава, че до IOS 4,3 отива и почивки съвместимост с всичко, завинаги. Радост, радост.

BMW Connected ап хитове IOS App Store, Apps "функцията" удря превозни средства през следващата година първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми дек 2010 00:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телематика новини | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар