вторник, 28 декември 2010 г.

AT & T стартира инициатива с нова WiFi зони в Таймс Скуеър, Рокфелер център "и" Св. Патрик Катедралата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/atandt-launches-wifi-initiative-with-new-zones-in-times-square-ro/:
AT & T е обещал да стартира няколко нови WiFi места в следващите месеци, и това е се започне с нови зони на свързаност в Таймс Скуеър в Ню Йорк, Рокфелер център "и" Св. Патрик Катедралата - всички по-големи капани турист. "Таймс скуеър" вече разполага свободно AT & T WiFi ( lauched май ), но тя е заявила на площ по-голяма като част от новата инициатива. Компанията също така обяви, че планира да пусне безплатен WiFi места в Сан Франциско, както и, като се започне с Embarcadero Център, понякога по-късно тази година. В украсени Таймс Скуеър WiFi и на двете нови зони, ще стартира "в близките дни", което ние знаем, не е много специфична, но хей: това е най-доброто което можем да направим. Пълен пресата е след почивката.

Продължавам четене AT & T стартира WiFi инициатива с новите зони на "Таймс Скуеър, Рокфелер център" и "Св. Патрик Катедралата

AT & T стартира инициатива с нова WiFi зони в Таймс Скуеър, Рокфелер център "и" Св. Патрик Катедралата първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември 2010 година 10:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар