вторник, 28 декември 2010 г.

Schiit Аудио разкрива красива шест-вата Lyr слушалки усилвател, смее можете да се докоснете 11

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/schiit-audio-reveals-gorgeous-six-watt-lyr-headphone-amplifier/:
Шегувам се. В действителност, Schiit Аудио не носи отговорност, ако го вятъра до 11 и от удар на ухото съвети на разстояние от любимите си canalphones. Спадът-мъртъв секси прозорец, който сте пиъринг на горното е Lyr, по хибриден (тръба-MOSFET) слушалки усилвател, че твърди, че е нула обратна връзка и повече мощност в сравнение с повечето слушалки няма да са използва за. Този човек е изпомпване на шест твърди вата на 32 ома, а натоварвания на съперника са онова миливата . Това се разчита на JJ ECC88 тръби за въвеждане на сцената и се хвали с по-малко от 0,1% THD, и това ще се произвежда в САЩ от А с компоненти, които са били също главно произхождащи от американски доставчици. Той се очаква да започне доставка през март 2011 г., но тези, които вече продават на него може да се ангажира $ 449 за предварителна заявка. И преди да те питам - да, името на компанията е оживен. Ха. Ха.

Продължавам четене Schiit Аудио разкрива красива шест-вата Lyr слушалки усилвател, смее можете да се докоснете 11

Schiit Аудио разкрива красива шест-вата Lyr слушалки усилвател, смее можете да се докоснете 11 първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември, 2010 г 06:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Schiit Аудио (1) , (2) , (3) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар