вторник, 28 декември 2010 г.

Гибсън печели книга Jamz разпореждане, търговци на дребно осъден да дръпнете състав

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
В книгата Jamz , те са Jamz-ЕД последните си - поне за сега. Гибсън печели тази съдебна забрана срещу WowWee за моделиране си 2D китари играчка на известната оси като Flying V и Les Paul без разрешение, а от търговците на дребно като Walmart, Amazon, Best Buy и Target са всички посочени в делото, те ще трябва да изтегли PaperJamz от техните рафтове. Или може би не - на разпореждане е издадено и веднага обжалва в 21-ви, и ние определено виждал PaperJamz за продажба в Best Buy магазините тук и там, тъй като след това, така че изглежда, че все още има шанс да вземете на супер-тънък китари, докато адвокатите го оправи всичко. Бихме предполагам WowWee могат просто да преосмислят някои от проектите да бъдат малко по-малко "вдъхнови" от китарите Gibson в същото време - може ли Flying V PaperJamz милиардден команда също толкова внимание, колектор, както съдебно дело 1970 Ibanez, Tokai, или Греко? Заради човечеството, нека не надежда.

Гибсън печели книга Jamz разпореждане, търговци на дребно осъден да дръпнете състав първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 13:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechDirt | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар