вторник, 28 декември 2010 г.

Безплатно Kinect клавиатура емулатор ви позволява WoW докато AFK (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/free-kinect-keyboard-emulator-lets-you-wow-while-afk-video/:
Безплатно Kinect клавиатура емулатор ви позволява WoW докато AFK
Светът на Warcraft е много неща за много хора, един куп хора, но никога не е бил кой знае какъв опит потапяне в играта - леене Plague Strike не изглежда, че всички нечестиви, когато е предизвикана от трескаво подслушване ключов на клавиатурата. Преместване на ръка би била поне малко по-свързани и с гъвкави действия и Съчленен Toolkit, или FAAST, от USC институт за Creative технологии, това е точно това, което можеш да направиш. Това е в основата на софтуер слой над Kinect , построена върху OpenNI , че признава скелет и дава възможност за 20 различни предложения да бъде съпоставена с натискания на клавиши. Това означава, че можете да се навеждате напред да ходи, вдигнете дясната ръка за извършване на действия, след което седна да вземе кратка пауза, след всичко, което усилие. Това е в момента versioned 0.03, така че не очаквайте чудеса, но тя е достъпна за свободно на другия край на източника връзка. То също е показано по-долу, но не се забави твърде дълго: гилдия започва среща в пет.

[Благодаря, Томи]

Продължавам четене Свободен Kinect клавиатура емулатор ви позволява WoW докато AFK (видео)

Безплатно Kinect клавиатура емулатор ви позволява WoW докато AFK (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 г. 08:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник USC институт за Creative технологии | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар