вторник, 28 декември 2010 г.

RelayRides P2P услуга колата споделяне момента е достъпна в района на Залива

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/relayrides-p2p-car-sharing-service-now-available-in-the-bay-area/:
Имаш "кръг, clutterin" кола седя си карам? Любовта на идеята за предаване на ключовете с непознати? RelayRides, актуално бенефициент на някои Google Ventures пари в брой, току-що е подадена неговата партньорска към партньорската кола-споделяне на Сан Франциско Бей пространство. Вече на разположение в Бостън, услугата е нещо като " социална мотори -среща- Zip кола . " Идеята е да пусне под наем частна собственост (а в някои случаи, взети на лизинг) превозни средства от час: собственици получават шейсет и пет процента от наемната такса, и те са защитени от един милион долара на застрахователни полици (шофьори трябва да платят $ 500 марж, който трябва да бъде достатъчно голям, за да държи хората на добро поведение). RelayRides е ясно за точното естество на система за влизане без ключ (който се инсталира безплатно, когато камшик влиза в програмата), но ние сме се познае, че е било радиочестотна идентификация или NFC. Той съдържа и GPS, който се използва за проследяване на движения на автомобила и изминатите километри. Интересува ли ви? Хит на източник връзка, за да започнете.

RelayRides P2P споделяне на автомобил вече се предлага в района на Залива първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми 12 2010 08:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник RelayRides | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар