вторник, 28 декември 2010 г.

Японски хартия клечки PlayStation телефон за пролетта стартира

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/japanese-paper-pegs-playstation-phone-for-spring-launch/:
В случай, че е необходимо повече доказателства, че Sony е ramping се цели създаването на системата за игра на телефона в следващите няколко месеца, тук ти отивам: Японски парцал Asahi Shimbun казва, че PlayStation Телефон - които биха могли да бъдат известни като Зевс Z1 , Xperia играете , или нещо съвсем друго към момента е в магазините - се очаква през пролетта на 2011 г. за Северна Америка и Европа освобождаване. Това се изравни с почти всичко, което сме научили в последно време, и тя също е случайно времето като се има предвид, че и двете CES и MWC са точно зад ъгъла, ние не знаем какво Sony Ericsson може да е постоянно на разположение за CES, но ние със сигурност знаят, че "повторно планиране на нови Xperia-маркови модели за MWC . Има много въпроси останаха без отговор - как (и дали) някой от тази връзки в самостоятелен PSP2, как игрални заглавия ще бъдат закупени, и как много от моделите ще бъдат налични, че подкрепата на платформата, само за да назовем само няколко - но да се надяваме Sony може да изчистите всички, че тук в рамките на следващите няколко седмици.

Японски хартия клечки PlayStation телефон за пролетта стартира първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 год 12:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo News | източник Asahi Shimbun | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар