вторник, 28 декември 2010 г.

HTC Desire HD получава FCC одобрение с 3G от Северна Америка, може да бъде за Telus

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Само преди повече от седмица ние зърна на устройство, което твърди, че е Telus -брандирана версия на 4.3-инчов HTC Desire HD , звяр, че все още не направи скок в Северна Америка и не официално съществува във всеки варианта, които напълно подкрепят 3G честотите, използвани там. Е, сега сме се погрижили за пушене пистолет под формата на одобрение на FCC за устройство с модел PD98120 номер, който поддържа WCDMA Група II и V, което означава, че е готов за употреба на AT & T, Бел, Telus и Rogers (съжалявам, T-Mobile). Оригиналът европейската версия на Желание HD е PD98100 - и DLNA сертификация на сайта всъщност се отнася към телефона като "PD98 серия" - така си мислим, че спокойно мога да кажа, че е това, което търсим в тук, особено като се има предвид, че знака за местоположение документ FCC показва устройство, посочени в желанието HD е много необичаен начин . Това е всичко друго, но шлем потапям, че AT & T може да се интересуват от това ... но да, Telus абонати, вероятно можете да започнете да спестявате пари в брой сега.

HTC Desire HD получава FCC одобрение с американските 3G Север, може да бъде за Telus първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 година 14:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар