вторник, 28 декември 2010 г.

Toshiba фолио 100 Android таблетка печалби отзивчивост, достойнство чрез нови обновяване на фърмуера

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/toshiba-folio-100-android-tablet-gains-responsiveness-dignity-v/:
Трудно е да се каже дали това инжектиране на код ще бъде достатъчно, за да получите на Toshiba фолио 100 обратно на Световната рафтове компютър , но за тези, които вече една я грабнал от там, че е свързан с подобряване на морала. Слово на улицата е, че Тош току-що издаде нов ъпдейт на фърмуера (v2.2.5.0053) към гореспоменатото устройство, и докато той не включва на Adobe Flash Player 10.1, тя се стреми към подобряване на екрана / отзивчивост допир, проблеми с лаг, щипка до увеличение възможности и аудио / видео обработка. Ние сме също така получава впечатлението, че истински Android Market се намира далеч, далеч от тази конструкция, но ще се радваме да чуем, ако си шисти действа всяко по-хубав след актуализация. Хит нас в коментарите по-долу, няма ли?

Продължавам четене Toshiba фолио 100 Android таблетка печалби отзивчивост, достойнство чрез нови обновяване на фърмуера

Toshiba фолио 100 Android таблетка печалби отзивчивост, достойнство чрез нова актуализация на фърмуера първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми 12 2010 10:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността | източник В Tech Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар