сряда, 6 юли 2011 г.

Бинг уводи Ласо за иПад око, не исечете и налепите каубој начин

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/06/bing-introduces-lasso-for-ipad-app-does-cut-and-paste-the-cowbo/:
Бинг уводи Ласо за иПад око, да ли цут-анд-пасте начин каубој
Како је свиња-везивање сеарцх термс звук као алтернатива обичном старом исечете и налепите? Па, у складу са Мицрософт то звучи моћно реду. Софтверски гигант управо најавио Ласо, нови додир пријатељски алат за претрагу за Бинг иПад апликација која вам омогућава да уже у Интернет упита тако што заокружује реч или фразу. Када сте извући круг, Бинг аутоматски генерише претрагу помоћу изабраног речи. Нема речи о томе како ће то радити о нама дебељуцама прстима трагачи, али ако сте га дао круг иду "ОЛЕ Цоррал, обавестите нас како вас третира у коментарима.

Бинг уводи Ласо за иПад око, не исечете и налепите каубоја начин првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 06 Апр 2011 16:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | извор Бинг | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт жели $ 15 по Андроид смартпхоне

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEIAm-QEUY/Microsoft-Wants-15-Per-Android-Smartphone:
сфцрази пише "Мицрософт Корпус је захтевао да компаније Самсунг Елецтроницс Цо Лтд плати $ 15 за сваки смартпхоне уређаја чини основу на Гоогле доо Андроид оперативни систем софтверски гигант тврди да поседује широк спектар патената који се користе у мобилној платформи из члана:.. ' Самсунг би вероватно тражити да смање плаћање на око $ 10 у замену за дубље савез са Мицрософт за Виндовс платформу америчке компаније, Маеил пословне новине цитирао неименоване су званичници који је рекао. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фацебоок најављује видео позиви са Скипе-а

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2BqdMByN0l8/Facebook-Announces-Video-Calling-With-Skype:
Анонимни читалац пише: "Као што је прича и предвиђено, Фацебоок-ко-оснивач и ЦЕО Марк Зуцкерберг је данас објавила видео позиве, покреће Скипе-а Компанија је такође открила друге ћаскање побољшања, укључујући могућност да виде пријатеље вам поруку већину и групно ћаскање, и. је потврдила да сада има 750 милиона корисника. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Не Лети Ако само имали операцију!

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FeYjj1E4Fg4/Dont-Fly-If-You-Just-Had-Surgery:
МцГрев пише "Цхицаго Трибуне извештава да ЈРТ је сада забринут хируршким путем имплантира бомбе су они покушавају да добију све да се заустави лети у потпуности знам не постоји начин да би ме се у авион ових дана. ћу? диск. , иако је далеко, далеко опасније. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јаилбреакме 3.0 Релеасед

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7b8_rUL2X0/Jailbreakme-30-Released:
Беардидог пише "Јаилбреакме.цом је званично ажуриран, пружајући први јавни метод за јаилбреакинг иПад 2, и најлакши метод за јаилбреакинг већину других иОС уређаја Јаилбреак ради са иОС 4.3.3, и. Препоручује се да корисници ажурирање пре ново издање из Аппле затвара рањивост искоришћава Јаилбреак ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Изградња ЕСА Галаксија обележавање сателитских Завршена

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N83FkGsr-tU/Construction-of-ESA-Galaxy-Mapping-Satellite-Completed:
цоондоггие пише са чланак у мрежу свету. Од чланак: "Европске свемирске агенције каже да је завршио оно што назива највећим дигитални фотоапарат икада направљен за простор мисију - једну милијарду пиксела камеру која ће помоћи у стварању тродимензионалне слике Млечног пута постављен на. бити лансиран на плочи Галаки-мапирање Гаја ЕСА мисија у 2013, дигитални фотоапарат је "мосаицкед заједно са 106 одвојене електронске детекторе. ' ЕСА каже да је Гаја мерења ће бити тако тачан да, ако би било на Земљи, то би могло мерити минијатурне особе на Месец. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хабл Чини милионити посматрање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuYuCeO5bQg/Hubble-Makes-Millionth-Observation:
сфцрази написао у са чланка о Хабл телескопа. Од чланак: ". НАСА свемирски телескоп Хабл је прешао још једну прекретницу у њеној Спаце Одиссеи истраживања и открића у понедељак, 4. јула, Земља-орбити опсерваторија пријављени свој милионити наука посматрања током претраге за воду у атмосфери екопланет је 1000 светлосних- година далеко ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Звездани ратови Ландспеедерс смо ту

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NS_VPLqMEdw/Star-Wars-Landspeeders-Are-Here:
смитти777 пише "Све што Једис да престанемо да градимо лажно ландспеедерс у прилазу сада - права ствар је коначно овде Жични је извештавање о Израелска компанија која је тестирање један за коришћење као хитна помоћ зове АирМуле Пази, Вомп Пацови... "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спотифи долази у САД, позива су отворени сада

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/06/spotify-is-coming-to-the-us-invites-are-open-now/:
То се дешава. Спотифи само повратила САД слетања место, позивајући жељни Американци да скочи у реду за сто у партији. У међувремену, ми смо само добили потврду на нашем крају да се ствари приводе крају за тестирање овде у Америци, а ми ћемо бити сигурни да се врати извештај чим наше акредитиве јасна.

Развој ...

Спотифи долази у САД, позива отворени су сада првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 06 Апр 2011 12:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Спотифи | Емаил тхис | Цомментс

3Д штампач Чоколада

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jJhoWpgwuSo/3D-Chocolate-Printer:
Бокрец пише "Научници у Енглеској су развили 3Д чоколаде штампач који штампа слојеве чоколаде уместо мастила или пластике" Сада имамо прилику да комбинују чоколада са дигиталном технологијом, укључујући дизајн, производњу и дигиталне друштвено умрежавање.. Чоколада има много социјалне сврхе, па наша намера је да се развије заједницу и делите дизајн, идеје и искуства о томе ", каже водећи научник др Лијанг Хао".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Наномагнетс може да замени транзистора у Микропроцесори

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zCmPn9OHf0Q/Nanomagnets-Could-Replace-Transistors-in-Microprocessors:
редволфе7707 пише "Рачунари данас крећу електрони, користећи пуно енергије у процесу нови извештај из УЦ Беркели показује да ради на рачунару са нано-магнетним доменима може да смањи потрошњу енергије за фактор милиона.." Као и обично, фактор милиона ће бити у идеалном случају и близу минималне дозвољене универзум.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.