сряда, 6 юли 2011 г.

Хотмаил окреће 15, проверава спам фолдер за мисфилед рођендан жели

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/06/hotmail-turns-15-checks-spam-folder-for-misfiled-birthday-wishe/:
Овај понедељак обележили 15. годишњицу рођења Хотмаил . Да 4. јула лансирање датум није случајно - службе оснивача намењен своје издање да истакне симболику своју независност од више традиционалних е-маила модела. Наредне године, служба би отели од стране Мицрософта и смештени под кишобраном МСН-а софтверски гигант је. Наредних година нису увек биле лако бренд, делимично захваљујући конкуренцији од Иахоо и Гоогле у власништву услуге. У 2007, је узвратио услугу, ревитализација и Ребрандинг се као Виндовс Ливе Хотмаил. Прошло је деценију и по успона и падова, али вебмаил услуга наставља да буде један од најшире користи у свету. Имате ли Хотмаил-у вези меморије? Молим вас поделите их у коментарима испод.

Хотмаил окреће 15, проверава спам фолдер за мисфилед рођендан жели првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 06 Апр 2011 00:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Прозора Блог тима | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар