сряда, 6 юли 2011 г.

Вии У слетања после 1. априла 2012, може да стреам видео контролера

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/05/wii-u-landing-after-april-1st-2012-may-stream-video-to-controll/:
Вии У
Покушајте да као што сте могли да задрже своје држање ноншалантан, знамо да си напаљени о потенцијалу Уии У Па, нећемо преврнути ваше тајне., али смо сматрали можда желели да знају да Реџи Филс-Аиме, Председник Нинтендо Америке, недавно је сео са Давид М. Евалт на Форбсовој да разговарају о предстојећим конзоле компаније. Наћи ћете пуно интервјуа на извору, али овде су неке од занимљивијих ситнице. Као што сте можда погодили, оригинални Уии неће бити нестаје одмах. Две ће се продавати раме уз раме у продавницама најмање мало. Занимљиво је, док смо ми већ знали да ће утакмица бити потпуно играти на контролер, испада не постоји ништа што технички заустављање конзола од стриминг других медија на преносиви екран - укључујући садржај са вашег Нетфлик налог. Нажалост, бићете чека до најмање К2 2012 једном покупи - као Филс-Аиме откривено, следеће генерације игара уређај неће покренути док не "после 1. априла."

Вии У слетања после 1. априла 2012, може да стреам видео контролера првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 05 Мар 2011 21:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Форбс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар