сряда, 6 юли 2011 г.

Флеш са успехом, Мицрософт се нада Самсунг ће свој следећи Андроид патента Боунти

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/06/flush-with-success-microsoft-hopes-samsung-will-be-its-next-and/:
Флеш са успехом, Мицрософт се нада Самсунг ће свој следећи Андроид патента Боунти
Вистрон? Проверите . ХТЦ? Још једном проверите . Брзина Микро? тамо . Итроник? урадили . Мицрософт је доста пронађени привредних субјеката спремни да се вооед са својим патентима машући начине, а компанија се нада да ће следеће зарез на свом нога кревета ће бити један велики:. Самсунг Ројтерс извештава да је Мицрософт после $ 15 награда по Андроид телефон продао , које, ако већ постоје, да ли би ставили Семи 45 милиона долара у рупу, захваљујући Галаки ИИ успеха . Зашто би Самсунг пристати на ове термине? Могуће је Мицрософт захтева да се овај споразум ставити на место за компаније које желе да да производи Виндовс 8 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с. Или, можда је то само зато што сви остали заједно играју. Нико не воли следбеник, ЛГ, нико.

Флеш са успехом, Мицрософт се нада Самсунг ће свој следећи Андроид патента Боунти првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 06 Апр 2011 07:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар