сряда, 6 юли 2011 г.

Визард101, КингсИсле је Массивели Мултиплаиер игре за децу, доноси 20 милиона корисника

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fBx-Zte8nnI/:

У последњих неколико година, интернет игре програмери су почели да доносе Онлине концепте, играње и на други начин, које су се показале успешним са одраслима да се млађи тржишту. А резултати су ништа мање убедљиве за млађе публике.

Ум Кенди је Мосхи чудовишта , који доноси друштвено умрежавање и виртуелним световима деци, доноси 50 милиона корисника у јуну . Клуба пингвин , масовно мултиплејер играње улога игре за децу развили Нови хоризонти Интерактивни је купио Диснеи у 2007 за $ 350 милиона. И данас, КингсИсле Ентертаинмент је најавио да чаробњак 101 , сама масовна мултиплејер онлине игру који је усмерен на толико прижељкивани 6 до 14-годишња демографског, је прошло 20 милиона регистрованих корисника.

Иако, наравно, све је то релативно, Визард101 је донекле летео под радара у односу на Мосхи чудовишта, Клуб пингвин, и наравно свог старијег рођака као што је Уорлд оф Уарцрафт и Бесплатни домена. Ипак, са 20 милиона само у Америци и скоро 12 милиона јединствених посетилаца месечно, Визард101 најновији број несумњиво чине га једним од најпопуларнијих масовно мултиплејер (ММО) Игре у Северној Америци.

Визард101, као игра која укључује фер износ од чаробњака и чаробњаштво, често у поређењу са Хари Потер и Хогвортс бенд тинејџера вештице и чаробњаци. Визард101, такође, одвија се на визардинг школи, која је у потрази да бисте попунили своје редове са младим чаробњацима. Корисници почети као чаробњак студентима, напредује на путу кроз оцене и разне светове, на крају се бори зло карактер не разликује много од Волдемор.

Ипак, док се поређење са Хари Потер бити лако да се направи, КингсИсле тим воли да изазову онога што се назива "Пиксар модела" када се односи на њене утицаје. То значи да, док Визард101 је игра направљен за децу и тинејџере, она је препуна алузија, вицеви, слике и што га чини привлачним за публику, као и старији.

На пример, Визард101 је потпуно глас деловао и игре музика је видео прилога од Ницк Јонас (од Јонас Бротхерс), као и певач Блуе Оистер Цулт , између осталих. Фред Хауард, потпредседник маркетинга у КингсИсле Забава, ми је рекао да он лично није чуо са броја баке - они који никада не би називају играче - који су до донео стотине сати Визард101 игре.

Док графика, воицеоверс и фантазије елементи привлачне како одрасле тако и децу подједнако, Игра такође дугује свој успех на чињеницу да је слободан да игра на мрежи, баш као и његови старији претходници браћу ВОВ и Господара прстенова, и директно до потрошача и директно за преузимање. Игра је лака за постављање, као и препреке за улазак ниске - пет минута подешавања и корисника су искључени и трчање.

Као напредак играча, они наилазе на фреемиум модела Визард101, у којем су корисници тражи да плати за приступ даље нивое и премиум садржаја. Шта више, постоји више од шест светова корисници могу да играју около, и са 300 сати у вредности садржаја недавно додао , игру у Визард101 је далеко дубље него искуство неко има игра Фацебоок-игре као што је ФармВилле.

Визард101 се такође може похвалити по принципу игра са картама, са наплатити карте у којима корисници могу да изграде своје палубе, виртуелне кућне љубимце и минигамес за оне ПЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар