сряда, 6 юли 2011 г.

Апп Сторе Аналитика покретања апликација Ени добија подршку од ИДГ, Препс Премиум Сервице

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_LgWsHfJT6c/:

Апп Ени , хонгконшки провајдер Апп Сторе аналитике и маркетинг интелигенције Апп Сторе Аппле, има подигао непознату износ Серија финансирање округли челу ИДГ Цапитал Партнерс , Кина усмерена ВЦ фонд уз подршку ИДГ и Аццел.

Први пут представљен у марту 2010, Апп Ени омогућава апликацију програмере и издаваче праћење продаје, преузимања, ранг листе, и рецензије. Новонастале компаније каже 13.000 корисници су већ пријавили, укључујући и продавци или руководиоци из више од 50 одсто првих 100 Апп Сторе издавача.

За разлику од конкурената, као што су Дистимо , Мопапп и налет , Апп Ени тренутно подржава само Аппле Апп Сторе. Покретања каже да ће користити екстра капитала да прошири своје поље рада за друге мобилне продавнице апликација и да развије нове функције.

У блогу , Апп Ени такође каже да ће ускоро покренути додатне услуге премија.

ИДГ Цапитал Партнерс је Кина фокусирана на инвестиционе фирме са више од 3,8 милијарди долара у главном граду под управљањем. Фирма, која је подржана од стране ИДГ и Аццел партнери, има канцеларије у Хонг Конгу, Пекингу, Шангају, Гуангџоу, Шенжен, Силиконска долина, и Бостону.

Ксиаојун Ли партнер у ИДГ Цапитал Партнерс, придружила Апп Ени одбор директора.


Няма коментари:

Публикуване на коментар