петък, 18 февруари 2011 г.

Ференцварош, ДП у "прелиминарне" Испитивање Јабука претплата

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4jDwzYyQ1eE/ftc-doj-in-preliminary-investigation-of-apple-subscriptions.ars:

УС Јустице Департмент и Савезна трговинска комисија почеле су загледани у нови Аппле-ИОС претплата , према изворима који говоре да се Уалл Стреет Јоурнал . Истрага се каже да је у раној фази и не могу нигде ићи. Европски регулатори су такође кажу да су вођење оку ситуацију.

Ни ОП ни Ференцварош би званично потврдити истрагу, али људи упознати са ствар је рекао да Аппле-ов претплата правила имали најмање слетео на радара двије регулаторне агенције. Европска комисија није плешу око теме мада-портпарол потврдио да је Комисија "пажљиво прати ситуацију."

Аппле представио само у апликацији за подешавање претплату пре три дана, након лансирања Дневни раније овог месеца . Систем је доступан свим објављивачима садржаја заснованих апликација, али свако ко продаје претплату ван Аппле-ов систем такође мора да га прода за исту цену или мање унутар Аппле-ов систем, ако желе да остану на Апп Сторе. Поред тога, они више не могу да обезбеде везу да изван продавница из апликације, и кад се користе Аппле-ов систем за продају претплате, Аппле је добио да се смањење 30 одсто.

Почетна реакција од креатора садржаја заснованих апликација је била мешовита-неки су наводно "олакшање" које термини нису још горе, док су други изјавили да су почели да гледају у своје законске могућности. Ласт.фм суоснивач Ричард Џоунс недавно приступиле Рапсодија у изразио незадовољство системом, изјављујући да је "Аппле-само Ф *** Ед преко онлајн музика подморнице за иПхоне."

То свакако изгледа као да они који Торбарити стримовање музике и видео апликације узимају нова правила теже него оне у новина и часописа индустрије. Традиционалних медија је очигледно "користи за плаћање много више од 30 одсто за купце аквизиције", изјавио је аналитичар Мајкл Гартенберг Арс раније ове недеље.

Заиста, вероватно је музички и видео компаније ће бити гура Ференцварош и ДП да настави истрагу, али они ће морати да покаже да је Аппле има доминантан положај на тржишту пре него што озбиљно антимонополских истрага може да почне. Постоје, на крају крајева, друге опције Гоогле-само избацио сопствени систем за подешавање периодични Претплате назива једном пролазу , а компанија очигледно планира да преузме много мањи рез на промет од јабука ради.

Прочитајте коментаре на овај пост


ФБИ-а гура за надзор бацкдоор у Уеб 2,0 алата

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/N-WaaZxFPzg/fbi-pushes-for-surveillance-backdoors-in-web-20-tools.ars:

ФБИ је гурнуо четвртак за више уграђене бацкдоор за онлине комуникацију, али победио исхитрено повлачење из својих ранијих предлога да се захтева провајдера шифроване комуникације услуга укључују мала врата за виретапс закона.

ФБИ је Генерални саветник Валери Цапрони рекао Конгресу да би нове начине комуницирања на мрежи изазове проблеме за званичнике за примену закона, али је категорички изјавио да биро није више гурају да натера компаније попут РИМ-а, који нуди шифроване е-поште за пословне и владе купцима, како би инжењер рупе у својим системима, тако да ФБИ-ја можете видети отворени текст саопштења по судском налогу.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


АЦ130 за Андроид: Укључи Они Бењаминс у мале људи и онда уништити

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j5nFclHCRxU/:

Самвер Браћа Направите Убиство после продаје на Фацебоок Улог Од 2008

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VGUwjhInUvs/:

Шта су председник Обама, Зуцк, пословима и Силицијумској долини Звезде Техника Тоастинг Да?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lBqo2OsRck4/:

Сони Ерицссон Кспериа избије бела Пусти, чини О2 искључиво у Великој Британији (ажурирање: доступан у неколико недеља)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:
Ми ћемо исповедамо, ми нисмо видели Сони Ерицссон-ексецс трепери бела Кспериа Играј телефона током компаније МВЦ 2011 конференцији за новинаре , али је радознало довољно ниједан од тих је њихов начин да демо области. Сада смо коначно добили неке се у потпуности разрадити штампе фотографија, уз вест да ће О2 бити једини превозник за овај смартпхоне алабастера играње у Великој Британији. Другим тржиштима тек треба да објави расположивост беле Кспериа игру, али ћете знати више чим ми. Прескочи прошлости паузу да виде како изгледа предњег краја.

[Хвала свима који су послали ово у]

Измена: О2 је само наговестио да ће КСПЕРИА Играј се у Великој Британији око или пре почетка марта. Не дуго да сада, колеге Британаца!

Наставити читање Сони Ерицссон Кспериа избије бела Пусти, чини О2 искључиво у Великој Британији (ажурирање: доступан у неколико недеље)

Сони Ерицссон Кспериа избије бела Пусти, чини О2 искључиво у Великој Британији (ажурирање: доступан у неколико недеља), првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 10:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ О2 (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Ниссан ЕСФЛОВ слици у телу испред Женеви представити

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/nissan-esflow-pictured-in-the-flesh-ahead-of-geneva-unveil/:
Рендери концепт слике не чини довољно да вас истински интерес у будућности-З концепт ЕСФЛОВ из Ниссан ? Можда би се у неки искрен да Госх слике праву ствар осећати на бели зидом Фото фази, преппинг за гламур пуца измишљен. Све аутомобиле Елецтриц је скуп фотографија унутрашњости, наглашавајући његове неодољиве линије и децидно унутрашњост. Аутомобил се каже да управља 0 - 60 Спринт за мање од пет секунди, док је испорука 150 миља домета из литијум-јонске батерије, уз помоћ лагане композитни тело и алуминијумско кућиште. Да ли аутомобил икада хитова производње остаје да се види, али нема сумње да је изгледа добро већ.

Ниссан ЕСФЛОВ слици у телу испред Женеви представити првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 10:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сви аутомобили Електрични | Емаил тхис | Цомментс

НотеСлате задиркивали са новим производом фотографије, помера један корак од статуса вапорваре

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/noteslate-teased-with-new-product-shots-moves-one-step-away-fro/:
Види, не можеш рећи да нема $ 99 електронским мастилом за цртање таблета, али да верује да је његова овде НотеСлате има било какве шансе да се продаје по тој цени бих такође треба наивност детета које прихвата без бомбоне од непознатих људи. Док смо и даље скептични, рекао је таблета сајт је управо ажуриран са новим залиху производа снимака и у дубину опис, који су некако убедљиви ако игноришете цену. Моно боји модели су овде да остану, као и, мада треба истаћи да постоји $ 30 алтернативу, већ доступан, из Импров електронику за оне којима је потребно ништа више од само доодлинг. У супротном, имајте на оку се за НотеСлате долазе јуна.

[Хвала, Еди]

Подастрт испод:

НотеСлате задиркивали са новим производом фотографије, помера један корак даље од статуса вапорваре првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 11:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НотеСлате | Емаил тхис | Цомментс

Интел ЦЕО: Сони Да су отишли са Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQqyBhT7j6Q/Intel-CEO-Nokia-Should-Have-Gone-With-Android:
нк497 пише "Интел извршни директор Паул Отеллини изјавио је Сони направио грешку избором оперативног система Виндовс 7 Телефон, и требало би да су отишли са Андроид - али је признао новац на понуду може бити превише да се игнорише" Ја не бих донео одлуку је направио. , вероватно бих отишао на андроид, ако сам му било ", рекао је он." МееГо би била најбоља стратегија, али је закључио да не може да приушти. " Отелини рекао да су неки затворена мобилне платформе ће 'свакако преживети ", али је рекао да ће отворени системи" победити "у крају." Читач ц0ло напомене следити на вести јуче је то опен соурце софтвера је забрањен на локацији Виндовс Маркетплаце. Чини се чак и Мицрософт-ов сопствени МС-РЛ опен соурце лиценцом ради Замјерити од добављача апликације споразум (ПДФ). Члан сугерише да би та правила дају Сони пауза о свом новом партнерству.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Плес игре правилу УС Цхартс, 360 тврди доминације

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:

Мицрософт тврди да је "водећа конзола" у продаји хардвера за Јануар 2011 са 381,000 продатих, и пошто нико други одлучили да деле своје бројеве, ми ћемо узети компанија на своју реч. Покушавајући да комад заједно кохезиони слику продаје од сада непотпуне НПД група података представља изазов, као што смо се ослонити на саме компаније да себи извештаја продаје. Ако немате добре вести, ти ћеш да уста затворена.

На тој на уму, погледајте најпродаванији игре за месец дана. Да ли сам ја једина особа која осећа старо?

  1. Цалл оф Дути: Блацк Опс (360, пс3, Уии, НДС, рачунар)
  2. Јуст Данце 2 (Вии)
  3. Деад Спаце 2 (360, ПС3, ПЦ)
  4. Литтле Биг Планет 2 (ПС3)
  5. Зумба Фитнесс: Придружите странке (Уии, 360, пс3)
  6. НБА 2К11 (360, ПС3, ПСП, Вии, ПС2, ПЦ)
  7. Ассассин'с Цреед: Братство (360, пс3)
  8. Централна данце (360)
  9. Мајкл Џексон искуства * (Вии, ДС, ПСП)
  10. ДЦ Универсе Онлине: Следеће Легенда вама (ПС3, ПЦ)

Види све оне плешу игре Кинецт! Плес Централне за Мицрософт показује колико добро разуме Хармоник хардвера и шта људи желе од ове врсте искуства. Заиста, то остаје један од ретких морате имати наслова за платформу. Али, колико сте играли неку од ових других плесних наслова? Треба да будемо покривање њих? Искрено сам на губитку: Ово је једна од оних времена у којима се осећам као и мој сопствени укус и наша примарна публика имају врло мало везе са оним остатком универзума играње игра.

Постоји велики широки свет тамо, а људи троше сати сваки дан играју испред својих телевизора. Као што је ритам игре пада у немилост, плес игре заузму своје место.

Прочитајте коментаре на овај пост


Гоогле Андроид МВЦ 2011 штанду града

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/googles-mwc-2011-android-booth-tour/:
То би било претерано рећи да је Гоогле Андроид штанду овде на МВЦ 2011 је најпопуларнији од свих. Моунтаин Виев тајне овог надмоћност је нека комбинација стављања цутеси костиме на својим сада неоригиналан робота логотип, инсталирање слајд за геекс уморан да поврати своје детињство са, и оперативним пуноправна Смоотхие Бар који је понудио бесплатно на саће еликсира. Укратко, Ие Олде Гоогле је циљ да буде забавно пре свега и гужве су одговорили држећи своје штанд стално заузет. Хецк, цак смо видели наш другар Стивен Елоп у близини, иако је његов Пантхер-као хитрост је било превише за наше камере документ тренутку. Нема везе, ми и даље имамо гомилу фотографија и видео за вас у наставку, па зашто не копају на оне док су још вруће?

Наставити читање Гоогле Андроид МВЦ 2011 штанду града

Гоогле андроид МВЦ 2011 штанду града првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 09:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

НЕТГЕАР открива пар 42 Мбпс ХСПА + рутера, и један за ЛТЕ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/netgear-unveils-a-pair-of-42mbps-hspa-routers-and-one-for-lte/:
Нисмо сигурни како се осећају у земљама где оптичких веза теку као вино, али у већини развијених земаља и до 42 мегабита у секунди Интернет веза осећа моћним у реду. Фино довољно, у ствари, да може да има смисла да га подели са својим вршњацима, и зато Нетгеар нови МБР1310 и МБР2000 рутери се овде. Они су Куад-банд ХСПА + ДЦ јединице које се доле да је драгоцено 3Г података преко 802.11н ВиФи или помоћу четири 10/100 жичну Етхернет порта, са МБР2000 додавање АДСЛ2 + за жичану резервну опцију. Ако сте довољно срећни да сарађујемо са ЛТЕ у Европи, постоји МБР1517, као и, практично идентичан модел је најавио за Веризон , али вероватно са различитим превозника подршку. Није реч о томе када, где, или колико било које од ових резервне опције повезивања ће коштати. ПР након паузе.

Наставити читање Нетгеар открива пар 42 Мбпс ХСПА + рутера, и један за ЛТЕ

НЕТГЕАР открива пар 42 Мбпс ХСПА + рутера, и један за ЛТЕ првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 10:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ХотХардваре | Соурце НЕТГЕАР | Емаил тхис | Цомментс

Египатски "Нет убио Застрашивање, не свитцх

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YWqPLy66UPY/Egyptian-Net-Killed-By-Intimidation-Not-a-Switch:
јфрухлингер пише "У освит египатске револуције протеклих недеља, колико тек Бузз је фокусирана на 'Килл Свитцх" да је Мубарака влада користи да покуша да заустави засноване на Интернету умрежавање Њујорк тајмс "даје детаље. Као блогер Кевин. Фогарти истиче, процес укључени мање високе технологије дерринг не и више застрашивања Технологија радника од стране режима силедзије ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Возач тужио за Ажурирање Фацебоок у фаталних саобраћајних незгода

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jF_7crpFumc/Driver-Sued-For-Updating-Facebook-In-Fatal-Crash:
Анонимни читалац пише: "21-годишњи Чикагу возач Арацели Беас је оптужен за покушај да ажурирате своју Фацебоок страници на њеном мобилном телефону, када је наводно ударио и убио 70-годишњег Рејмонда Велоз жртве ћерка, Регина Цабралес, има. поднела тужбу погрешне смрти у Цоок Цоунти подручног суда, тражећи неодређени износ новца Цабралес наводи у свом одело које Беас управља возилом без њеног вођења одговарајуће и довољно фокус, одвезао. док се користе електронске комуникације уређаја, а није да успори да се избегне несрећа Као доказ, она указује на чињеницу да Беас "Фацебоок страница показује ажурирање Постед ат 7:54 пм Децембар 7, 2010, која је исто време када је Велоз мобилног телефона записа показала позив који је у 911. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле, Бест Буи, и Сони савезник против великих кабл

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/c4V4tR-9uFc/google-best-buy-and-sony-ally-against-big-cable.ars:

Знате да ће бити окршај око неких комуникационе технологије питање када Гоогле-у, Бест Буи, Мицубиши, Сони ТиВо и две друге велике компаније почети нову групу са речју "Алијанса" у њему. Наравно довољно, септет је најавио да су они уједињени у одбрани Савезне комисије за комуникације је нови предлог за "АллВид" стандарда који би олакшали потрошачима да гледају кабловску телевизију и видео добијају од својих широкопојасне мреже код куће на истом екрану.

Тако је рођена "АллВид тецх компанија Алијанса" назив у част предложио гатеваи-ФЦЦ-интерфејса.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


еБаи и ПаиПал удружи За Девелопер конференцији и Опен Платформ

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MWU-kQCwZUY/:

САД добија Национални броадбанд мапа, проналази много од свог народа нема везе широког пропусног опсега

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/united-states-gets-a-national-broadband-map-finds-much-of-its-n/:
ФЦЦ је Обамина администрација је веома стало да истакне чињеницу да многи Американци и данас се не вози информациона магистрала , мисија ширења свести која је изашла мало је јуче са увођењем националне широкопојасне сајта. Углавном рад Националног телекомуникације и информатичко управе, овај пројекат вредан 200 милиона долара обезбеђује броадбанд за хиљаде услуга са преко 25 милиона претражују записе - сви који се могу представити у облику карте, разврстане по повезивања типа, или преузети у потпуности рачунар. АПИ је доступна за све заинтересоване за ремиксовање / негде другде помоћу НБМ, док су информације о новостима обећано сваких шест месеци. У погледу садржаја мапе ", ми и даље видимо недовољно широк сватхес широкопојасног без села, али претпостављам први корак ка фиксирање проблем признаје га имате.

САД добија Национални броадбанд мапа, проналази много од свог народа нема везе широког пропусног опсега првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 08:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Њујорк тајмс , са прекидачем | Соурце Национални Броадбанд Карта | Емаил тхис | Цомментс