петък, 18 февруари 2011 г.

Имагинатион Тецхнологиес представио серије 6 ПоверВР ГПУ - обећава Десктоп калибра графику на мобилним уређајима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/imagination-technologies-unveils-series-6-powervr-gpus-promis/:
Имагинатион Тецхнологиес можда неће бити домаћинство име, али они су створили ПоверВР ГПУ који су златни стандард у мобилним графике, а део на АРМ СоЦс можете наћи у мобилним уређајима као што је иПхоне, 4 , Галаки и 2. Баја . Ни једна да се одморите на ловорикама, компанија је представила своју нову серију 6 ПоверВР чипове - страсно познат као "Рогуе" - које су 20 до 100 пута јачи од претходних ручни понуде. Тако је, ових ГПУ-ова ће имати исте коњских снага као и стони рачунари, а данас је потребна само милливатт сока да испоручи лицем-топи графика - цака је да је ово мало црне магије неће приказују на уређајима за неколико година . Претпостављам да смо само морати да се задовоље Серија 5 чипови - као Куад Цоре звер наћи у Сони НГП и предстојеће ОМАП 5 платформу - изаберите свој пут у смартпхоне "у року од три месеца." који компанија обећава да ће Будите увек, наша срца играње.

Имагинатион Тецхнологиес представио серије 6 ПоверВР ГПУ - обећава Десктоп калибра графику на мобилним уређајима првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 01:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Џеп Гамер , Линукс уређаји | Соурце Имагинатион Тецхнологиес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар