петък, 18 февруари 2011 г.

Сони Ерицссон Кспериа избије бела Пусти, чини О2 искључиво у Великој Британији (ажурирање: доступан у неколико недеља)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:
Ми ћемо исповедамо, ми нисмо видели Сони Ерицссон-ексецс трепери бела Кспериа Играј телефона током компаније МВЦ 2011 конференцији за новинаре , али је радознало довољно ниједан од тих је њихов начин да демо области. Сада смо коначно добили неке се у потпуности разрадити штампе фотографија, уз вест да ће О2 бити једини превозник за овај смартпхоне алабастера играње у Великој Британији. Другим тржиштима тек треба да објави расположивост беле Кспериа игру, али ћете знати више чим ми. Прескочи прошлости паузу да виде како изгледа предњег краја.

[Хвала свима који су послали ово у]

Измена: О2 је само наговестио да ће КСПЕРИА Играј се у Великој Британији око или пре почетка марта. Не дуго да сада, колеге Британаца!

Наставити читање Сони Ерицссон Кспериа избије бела Пусти, чини О2 искључиво у Великој Британији (ажурирање: доступан у неколико недеље)

Сони Ерицссон Кспериа избије бела Пусти, чини О2 искључиво у Великој Британији (ажурирање: доступан у неколико недеља), првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 10:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ О2 (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар