петък, 18 февруари 2011 г.

УС Јустице Департмент и ФТЦ-гледа у нову претплату Аппле политике

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/us-justice-department-and-ftc-looking-into-apples-new-subscript/:
Аппле је представио свој нови Апп Сторе претплате раније ове недеље пристојан износ контроверзе, па чак и званичне изјаве из рапсодија рекавши да не би биле у складу са новим прописима. Нова политика захтева да све компаније које нуде услуге претплате да понуди исту услугу, по истој цени (или мање) кроз јабука , са Аппле скимминг 30 одсто с врха. Он такође не дозвољава апликацијама да имају везе са спољним локацијама где се купује се. Сада, преноси Валл Стреет Јоурнал, антимонополске проводе у САД имају прелиминарни изглед у новом аранжману. Дакле, шта то значи? Па, ове врсте пре истраге су прилично уобичајене, тако да то може да значи ништа. Или, то може довести до још званичну истрагу, ако политика крши антимонополске законе. Када су упитани за коментар о причи, не изненађује, нико у компанији Аппле, Ференцварош, односно Министарство правде жели да коментарише. Ми ћемо наставити наше очи на овом једном и нека знате да ли нешто узбудљивије дешава.

УС Јустице Департмент и ФТЦ-гледа у нову претплату Аппле политике првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 00:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар