петък, 18 февруари 2011 г.

Зелена енергија ће заменити фосилна горива до 2050, ако заиста заиста желе да

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/green-energy-will-replace-fossil-fuels-by-2050-if-you-really-rea/:
Године, 2050 је оно године 2000 био је футуристички мислиоци као што је Волт Дизни и Артур Кларк. То је нова година која ће променити све: роботи ће нам боље перформансе у односу на терен за игру, рачунари ће нас надмудре у стварима разума, и Нердс никада неће бити усамљен поново. Такође је годину дана да ће 100 одсто зелене енергије је могуће у складу са гомила нео-Маки зоомдвеебиес Стенфорд и Универзитету Калифорнија Дејвис. Тако је, за 40 година могли бисмо да се каже збогом фосилних горива у корист обновљивих извора као што су соларна и енергија ветра. Највећи изазов за постизање циља, кажу истраживачи, није везана за основне технологије или економију захтева да гориво промену, тачније, то је да ли смо Земљани су колективне воље и политичке довитљивост да се то деси. Интересантно ... ћемо размотрити тај захтев чим смо урадили са нашим Неро тривијалност и кажем свим нашим пријатељима о овој причи амааазинг ми само читамо у Натионал Енкуирер.

Зелена енергија ће заменити фосилна горива до 2050 ако стварно стварно желите да првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 08:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГреенЦарРепортс | Соурце Стенфорд Вести | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар