петък, 18 февруари 2011 г.

Аппле тврди да доведе у мобилној прихода Апп Сторе, али њен удео се брзо смањује

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/apple-maintains-lead-in-mobile-app-store-revenues-but-its-share/:
Раста. Не морате да се Гордана Геко да признају да експоненцијални раст прихода је знак оба потиска индустрије и, на индивидуалном нивоу, здрава учесника у њему. Кудос да, стога, бити предати на све прва четири продавнице апликација на глобалном нивоу, као и сваки од њих је проширила своје укупне приходе више од 130 одсто између 2009 и 2010. Интересантно, Аппле-ов раст изгледа као да успорава, као Апп Сторе почиње да достигне тачку засићења на смарт телефона, док је Нокиа Ови Сторе и Гоогле Андроид Маркет процветали током 2010 од умножака од 7,2 и 8,6 пута од 2009 величине. Аппле-ов удео на врху је скупљен, као последица тога, тренд који изгледа да ће наставити када се Виндовс 7 Телефон је Пијаца и Ови Сторе су спојена у један кроз ову годину и шире .

Јабуке одржава вођство у продавници мобилних апликација приходе, али њен удео се брзо смањује првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 07:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Све о Симбиан | Соурце ЦНЕТ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар