четвъртък, 24 февруари 2011 г.

ФБИ вам помоћи да пронађете Ваш Најбржи сервис за интернет

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U0UeSXwRYUk/Feds-Help-You-Find-Your-Fastest-Internet-Service:
јфрухлингер пише "Сласхдот претходно покривене Национални широкопојасни мапа, дизајниран од стране америчке федералне владе да илуструју где" дигиталне поделе "између оних који имају приступ брзом интернету и оних који не Али, као што Блоггер Рајан ФААС истиче., можете да да их употреби за много више индивидуалистички циљ: да пронађе свој најбржи локалну жичану или бежичну ИСП-Само прикључите своје име и адресу и ускоро ћете видети могућности које имате. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ПаиПал-Замрзавање Подршка Рачун за Бредли Менинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SVlDBJTKIvE/PayPal-Freezes-Support-Account-For-Bradley-Manning:
Анонимни читалац пише "онлине плаћање ПаиПал-а провајдера има замрзнут рачун храбрости да се одупре, која у сарадњи са Бредли Менинг Мрежа подршке је тренутно прикупљање средстава за подршку УС Арми Пфц Бредли Менинг." Били смо у разговорима са. ПаиПал недељама, и по сопственом признању не постоји законска обавеза за њих да затвори наш рачун ", истакао Лорен Рајтман од Бредли Менинг Мрежа подршке (Мрежа подршке)." Ово је унутрашње политике одлуке ПаиПал-а. ... Они су да не би унрестрицт наш рачун ако смо овлашћени ПаиПал-а за повлачење средстава са текућег рачуна наше организације по дефаулту Иако можда неће бити законска обавеза пружања услуга, постоји етичка обавеза.. До затварања из легитимне непрофитним активностима, ПаиПал-а се показује да бити морално банкротирала. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХТЦ Тхундерболт одложено до 4. марта, каже Бест Буи продавница са Твиттер налог

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-thunderbolt-delayed-until-march-4th-says-a-best-buy-store-w/:
Питајући се зашто Муња није у продаји још увек? Тешко је рећи - осим намотавање ХТЦ и Веризон запослени могу да раде у светлу Аппле Интел Новости - али најповољнијих у Калифорнији просуте лоше вести о Туиттер је синоћ да је сада очекује Биг Ред први ЛТЕ телефон 4. марта. Као андроид Полиција истиче, продавница изгледа да је збуњен дана 4. марта пада у (то је петак, а не четвртак), али смо схватајуци да је много вероватније датум је у праву, а не дан у седмици. А ако Бест Буи је лансирање ексклузивно на ову ствар, то значи да може бити још недељу или две пре него што иза тога телефон појави у Веризон малопродајним објектима и на другим местима. Штета, зар не?

ХТЦ Тхундерболт одложено до 4. марта, каже Бест Буи продавница са Твиттер налог је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 24 Мар 2011 15:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Полиција андроид | Соурце @ БестБуи129 (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

За Калифорнија, Земљотрес "Систем раног упозоравања је до и трчање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nYsGZ5WsMbk/For-California-an-Earthquake-Early-Warning-System-Is-Up-and-Running:
аутоспа пише "У Калифорнији Цоацхелла Валлеи око Палм Спрингсу, државно-оф-тхе-арт, први у-свету земљотрес систем за рано упозоравање на сада инсталиране и оперативне дванаест локација се сада налазе у месту са 120 места планирано. свих значило да детектује земљотрес и дати људима прилику да се испод стола, или у случају пожара станице, добити моторе ван зграде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мац ОС Кс 10,7 "Пројектовање Преглед" Лав "аваилабле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FE-y5sQ0Z7s/Mac-OS-X-107-Lion-Developer-Preview-Available:
кволф22 пише "Данас Аппле нуди програмер преглед Мац ОС Кс 10.7 (Лав), регистрованим Мац програмерима Поред тога, Лав производ страници је ажуриран са новим детаљима Међу ажурирање ове узбудљиве мало вести:.. Лав Сервер је сада део оперативног система Мац ОС Кс Лав ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле извлачи Рецепт Погледај из рерне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/24/google-pulls-recipe-view-out-of-the-oven/:
У реду, тако да овај Гоогле најава не долази са неким десертом-тематске надоградњу, али ми гарантујемо да ћете бити у могућности да пронађу рецепте за цупцакес , медењаци , а можда чак и сладолед . Да, они увек гладни људи у граду Маунтин Вју су Покрећемо нови рецепт картици Приказ, који не само да ће сузите резултате претраге показати рецепте за кување, али ће такође обезбедити неке прилично Ауесоме начине за филтрирање доле своје неизбежно упит за шпагете и Меатбаллс . Слика изнад је прилично објашњава све - ви можете да филтрирате доле ваш идеални састојци, време кувања, па чак и калорија рачунати. Гоогле још олакшавајући рецепт сајт програмерима за додавање ознака на њихове веб странице, тако да садржај може да се појави на крају све лепо сортирани по новим страницама за претрагу. То све треба да се ваљање се као говоримо у САД и Јапану, што стварно значи да немају другог избора него да кува вечерас.

Гоогле извлачи Рецепт Погледај из рерне првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 24 Мар 2011 13:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Рецепт Погледај | Емаил тхис | Цомментс

Нови интерни шупљина рендген технологија за аеродроме

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pl0xKhKz_z4/New-Internal-Cavity-X-ray-Technology-for-Airports:
Захваљујући нови тип рендген скенера представио је у Аустралији, изнервиран ЈРТ агенти неће морати да вас упути за болницу тело шупљине скенирање, могу то учинити у кући. Званичници кажу да је више од 4.600 радних сати изгубљено прошле године у болници чека на скенирање. Од чланак: "Унутрашњи послови министра Брендон О'Конор изјавио скенера ће такође помоћи невини путници" опција унутрашњег тела скенирање ће брже ослобађају невине и обезбеди минимум кашњења за легитимне путнике, "Господин О'Конор. рекао је. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ретро претраживача рат: ИЕ6 вс. У Нетсцапе 2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ez57TbrdbGc/Retro-Browser-War-IE6-Vs-Netscape-In-2011:
јбродкин пише "Шта ако је сирово, пре закрпљене, 10-година старе верзије програма Интернет Екплорер 6 и Нетсцапе 6,1 и покушао да сурфујете модерне веб Шта би се десило Можда мислите припремите ИЕ6 или Нетсцапе довести до? непосредни напад вируса, али само за забаву, одлучио сам да проведем неко време користите ове две древне претраживача Испада ИЕ6 је још увек у стању да сурфовања много модерног интернета., и могу да играју Фласх и Јава садржај, али је Нетсцапе невоље Схов то је вероватно умро оправдана смрт. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Војска Пси Опс јединице Циљано амерички сенатори

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IpnhW-1XgI4/Army-Psy-Ops-Units-Targeted-American-Senators:
Веезул пише "УС Арми незаконито наредио тим војника специјализована у" психолошке операције ", да манипулишу посетити амерички сенатори у пружању додатне трупе и средства за рат полицајац који је покушао да заустави операцију је раилроадед војним истражитељима.. (Види и Хатцх Акт 1939) "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле 86 Нативе Цлиент претраживача Можда не толико луди Након Свих

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kPWf6q7HRQc/Google-x86-Native-Browser-Client-Maybe-Not-So-Crazy-After-All:
ГМГруман пише "Гоогле експериментална технологија да покренете матерњем бинарне к86 у прегледачу показује много потенцијала, пише Нил Мекалистер Он је раније изјавио да је луда идеја, али нова верзија Нативе Цлиент (НаЦл), изазвао Мекалистер да свеж изглед. која је довела га је до закључка технологија луда као лисица Мекалистер објашњава шта је корисно за НаЦл, како да га користите, и зашто то није Јава или Фласх или ЈаваСцрипт замена, већ нешто друго.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Интел представио Нект Ген Итаниум процесора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0b0myo0YecI/Intel-Unveils-Next-Gen-Itanium-Processor:
МојоКид пише "Ове недеље, на ИССЦЦ Интел представио следећу генерацију Итаниум процесора, кодног имена Поулсон Овај нови дизајн је лако најзначајнији упдате за Итаниум Компанија Интел је икада саграђена и да узнемирени тренутни однос снага на највишем-крај. сервера / маинфраме тржиште такође може бити Итаниум који у потпуности откупи бренда и баца последње трагове негативности које су истрајан чип, јер је покренула пре десет година Поулсон садржи број аванса. у рекордних 3.1 милијарде транзистора. То је Соцкет-компатибилан са старијим Туквила процесора. нуди и до осам језгара и 54МБ на он-умре меморије. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.