четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Зелена гуска сензори прате ваш живот, ви зарађујете поена искуства (упдате)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/green-goose-sensors-monitor-your-life-you-earn-experience-point/:
Ми смо прилично сигурни да једном уграђен бежични сензори ухватити, они ће прожимати сваки аспект од наших живота , као и Зелена гуска гради микрокосмос који евентуалност у облику улога игра. Пет особа СФ Баи Ареа Стартуп има уграђене прилагођене 915МХз радија и МЕМС акцелерометара у разним мале предајника које можете да монтирате предмета за домаћинство - као боца за воду, бицикл, или четкицу за зубе изнад - које извештај назад на пријемник са својим акцијама и тако повећати свој резултат. Перите зубе на време, узмите витамине, или вежба више пута у року од неколико стотина метара од пријемника, и на крају ће ниво горе. (Или, опционо, прљавштина са сензором само право, а то ће свакако регистровати бодова.) Тренутно, то је ниво не вреди ништа, али је оснивач Брајан Крејцарек каже да постоје планови да се веже те тачке у праву игру и АПИ за изградњу ван идеју, а он тренутно је у потрази за партнером компаније овде на покретање конференцији у Сан Франциску да помогне избаце сензора (који кошта око $ 4 по), под знаком маркетиншке иницијативе неке врсте. Ако не желите да чекате, компанија ће продати Стартер Китс почиње 28. фебруара по цени од $ 24. Није лоше за почетак главу на будућност, зар не?

Измена: ВентуреБеат извештаја да зелени гуске подигао 100 милиона долара у финансирању на конференцији. Још једна занимљива напомена: РеадВритеВеб извештаја да су сензори првобитно разапео као новац штеди алат.

Зелена гуска сензори прате ваш живот, ви зарађујете поена искуства (упдате) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 22:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар