четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Сцосцхе је Гоба Другог преносивих батерија ручке два УСБ уређаја истовремено, укључујући и ваш иПад

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/scosches-gobat-ii-portable-battery-pack-handles-two-usb-devices/:
Ми смо само ћемо га задржати реалне једноставан за Вас: објекат који гледате изнад је оживљавања Другог пуњач , али је тањи, а са пуњивом батеријом бачен у, а не зид / цигарете адаптера. Гот ит? Добро. Гоба ИИ садржи 5000мАх пуњива литијум јонска батерија, и нуди пар УСБ портова за пуњење. Један је 10-вати (2,1 АМП) порта способна руковање високо-одржавање уређаја као што је Ипад Аппле, док се други више конвенционални 5-В (1 АМП) утичницу. Сцосцхе је такође баца у УСБ адаптер за картице Галаксија, теоретски дозвољавајући онима са подељеним задужени домаћинстава и ИОС и Андроид таблете у исто време. Мозак топи, знамо. Он такође ради са оживљавањем компаније пуњење апликацију, што указује колико дуго телефон ће да наплати на било коју од Сцосцхе је пуњаче и такође може бити конфигурисан за слање е-маил обавештење када је уређај потпуно напуњен. Она је све твоје доле на извору линк за $ 89,99.

Наставити читање Сцосцхе је Гоба Другог преносивих батерија ручке два УСБ уређаја истовремено, укључујући и ваш иПад

Сцосцхе је Гоба Другог преносивих батерија ручке два УСБ уређаја истовремено, укључујући и ваш иПад првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 19:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сцосцхе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар